Lippukaupan ehdot

Ostettuja lippuja ja sarjakortteja ei lunasteta takaisin. Näytöslipun voi vaihtaa toiseen samanhintaiseen lippuun ennen alkuperäisen näytöksen alkamisaikaa. Joustamme kuitenkin sairaustapauksissa, olethan tällöin yhteydessä boxoffice@espoocine.fi tai soita 0400 626 126 ennen näytöksen alkamista. Puhelinnumero palvelee 11.8.-20.8. arkisin klo 12-18, festivaalin aikana päivittäin klo 10-20.

Mikäli näytös joudutaan perumaan, on asiakkaalla oikeus saada korvaus ostamansa näytöslipun hinnasta. Välillisiä kuluja, esimerkiksi matkalipun hintaa, ei korvata.

Loppuunmyytyyn näytökseen ei pääse sisään näytöksen alkamisajan jälkeen.

Asiakkaan tulee säilyttää näytösliput ja sarjakortin koodi huolellisesti kopioinnin ja väärinkäytösten välttämiseksi. Espoon elokuvatapahtumat ry ei vastaa mahdollisista huolimattomuudesta johtuvista lipputuotteiden väärinkäytöksistä tai lippujen katoamisesta.

Nettilipun oston yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja käytetään asiakkaan tavoittamiseen näytöksiin tai asiakkaan lipun ostoon liittyvissä erikoistilanteissa. Kyseisiä tilanteita ovat esimerkiksi näytöksen peruuntuminen, näytösajan vaihtuminen tai lippujen toimitusongelmat. Lisäksi yhteystietoja voidaan käyttää festivaalin asiakaspalautteen keräämiseen.

Viranomaisten suosituksia noudattaen lipunmyyntipisteellä sekä verkkokaupassa asioivien asiakkaiden yhteystiedot kerätään mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämistä varten.

Mikäli asiakas tilaa lipun oston yhteydessä Espoo Cinén uutiskirjeen, liitetään asiakkaan sähköposti erilliselle uutiskirjelistalle.