Flamingojen yön lyhärit

Suomi, Tanska
Suomen- ja englanninkielinen, osassa tekstitys englanniksi
49 min
Sallittu yli 18-vuotiaille

Flamingojen yön lyhärit näkee vain yölipulla.

Otto Suuronen (kaikki esittelyt)

Chrzu Lindström
The Contract

Chrzun roskaestetiikkaa ylistävässä lyhytelokuvassa The Contract (2015) rääväsuinen drag queen -kotirouva Carlotta Moore hoitelee muina ristiinpukeutujina kokaiinikauppojaan, kunnes ovikello soi. Jehovan todistaja odottaa ilosanomansa kanssa ovella, koira tulee hulluksi ja kirsikkana kakun päällä Carlotan liipaisinherkkä sormi tapailee .357 Magnumia. Chrzun dragsploitaatio-trilogian avannut elokuva on puhdasta törkykomediaa, joka syntyi John Watersin Desperate Living -elokuvan (1977) innoittamana.
Suomi 2015
Englanninkielinen
7 min

Kopio: Chrzu Lindström

IMDb

Traileri


Chrzu Lindström
The Consequence
Chrzun dragsploitaatioelokuva The Contract esitteli kyltymättömän kotirouvan, Carlotta Mooren. Shokkidokkariksi kutsuttu The Consequence laajentaa hahmon tarinaa nousuineen ja laskuineen. Ohjaaja on kuvannut, että ”Carlotta Moore on narttu, jolle ei kannata vittuilla. Carlotalla on elokuvissa liha hellänä, lyhyt pinna ja iso pyssy. Moore is more!”
Suomi 2017
Englanninkielinen

7 min

Kopio: Chrzu Lindström

IMDb

Traileri


Chrzu Lindström
The Congregation
Jumalan ykkösnainen maan päällä, Carlotta Moore, saa käskyn käydä sotaan ahneita kapitalistisyntisiä vastaan. Chrzun Carlotte Moore -dragsploitaatiotrilogian päätösosassa kristinuskon on aika radikalisoitua ja tuhota kaikki väärät profeetat! Antikristillinen kauhukomedia on ottanut vaikutteensa mm. William Friedkinin Manaajasta (1973) ja Kevin Smithin Red Statesta (2011).
Suomi 2018
Englanninkielinen
16 min

Kopio: Chrzu Lindström

IMDb

Traileri

Ilja Rautsi
Night of the Living Dicks
Night of the Livings Dicksissa dickpiceihin eli kalukuviin kyllästynyt Venla löytää silmälasit, joiden kautta paljastuu, ketkä oikeasti ovat todellisia mulkkuja – mutta myös mulkut näkevät hänet. Absurdilla kauhulla ja kehon eritteillä marinoidun yhteiskuntasatiirin visuaalinen näyttävyys yhdistää onnistuneesti George A. Romeron Elävien kuolleiden yötä (1968) ja John Carpenterin Pahan kehää (1988). Rautsin edellinen kauhukomedia, riemastuttava satiiri Helsinki Mansplaining Massacre (2018) niitti laajaa kansainvälistä mainetta mm. voittamalla pääpalkinnon BIFANissa, Aasian merkittävimmällä genrefestivaalilla.
Suomi 2021
Suomenkielinen
19 min

Kopio: B-Plan

IMDb

TraileriNäytökset