Tietoa poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuudesta tapahtumassa

Espoo Cinéssä on tänä syksynä pandemiatilanteesta johtuvia poikkeusjärjestelyjä. Turvallisuus on ehdottoman tärkeä prioriteetti festivaalillamme ja teemme kaikkemme tartuntojen riskin minimoimiseksi tapahtumassa. Tämän vuoksi pyydämme jokaista festivaalivierasta tutustumaan festivaalin turvallisuusohjeisiin ja noudattamaan niitä. Ohjeet noudattavat aluehallintoviranomaisen linjauksia, ja niitä tullaan tilanteen muuttuessa päivittämään. Päivittyvät turvallisuusohjeet löydät myös täältä.

Tärkeimpänä: tulethan elokuviin terveenä – me teemme samoin! Mikäli sinulla on koronaviruksen aiheuttaman taudin tai muun sairauden oireita, jää kotiin.

Turvavälit ja käsihygienia

Kiinnitämme erityishuomiota turvallisten etäisyyksien säilymiseen saleissa ja jonotustilanteissa. Kaikki salit täytetään alle 50 % kapasiteetilla, jotta yleisöllä on tarpeeksi tilaa istua väljästi. Kapasiteetti vaihtelee saleissa sen mukaan, kuinka turvavälit saadaan parhaiten toteutumaan. Emme myy paikkalippuja näytöksiin, mutta valitsethan paikkasi turvallisen välimatkan etäisyydellä toisista katsojista. Tarvittaessa salihenkilökuntamme auttaa sinua paikan valinnassa.

Tarkastamme liput ovilla turvalliselta etäisyydeltä. Jonotustilanteissa ei ole syytä kiirehtiä – kaikki lipun ostaneet mahtuvat saliin ja elokuvat aloitetaan vasta, kun kaikki ovat sisällä.

Näytösten väleissä on pitkät vaihtoajat, jotta aulatilat eivät ruuhkaudu, ja jotta saamme varmasti siivottua salit jokaisen näytöksen jälkeen. Näytösten aikana teattereiden muita tiloja siivotaan säännöllisesti.

Kaikissa näytösteattereissamme on tarjolla käsihuuhdetta. Suosittelemme sen käyttöä ja säännöllistä käsien pesua.

Vältä lähikontakteja jo lippua ostaessasi

Suosittelemme ostamaan näytösliput etukäteen verkosta, jotta vältämme jonojen syntymisen lipunmyyntipisteissä ja näytöspaikoissa. Lipunmyyntipisteessämme käytössä ovat ainoastaan korttimaksupäätteet.

Mahdollisten tartuntaketjujen selvittämiseksi keräämme jokaisen lipun ostaneen yhteystiedot, jotka voimme tartuntatapauksessa toimittaa tiedot viranomaiselle. Tämä helpottaa terveydenhuollon tartuntaketjujen selvittämistä huomattavasti.

Kiitos, että omalta osaltasi teet elokuvakäynnistä kaikille turvallisen!