Lippukaupan ehdot

Ostettuja lippuja ja sarjakortteja ei lunasteta takaisin. Näytöslipun voi kuitenkin vaihtaa toiseen samanhintaiseen lippuun ennen alkuperäisen näytöksen alkamisaikaa.

Mikäli näytös joudutaan perumaan, on asiakkaalla oikeus saada korvaus ostamansa näytöslipun hinnasta. Välillisiä kuluja, esimerkiksi matkalipun hintaa, ei korvata.

Loppuunmyytyyn näytökseen ei pääse sisään näytöksen alkamisajan jälkeen.

Asiakkaan tulee säilyttää näytösliput ja sarjakortin koodi huolellisesti kopionnin ja väärinkäytösten välttämiseksi. Espoon elokuvatapahtumat ry ei vastaa mahdollisista huolimattomuudesta johtuvista lipputuotteiden väärinkäytöksistä tai lippujen katoamisesta.

Nettilipunoston yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja käytetään asiakkaan tavoittamiseen näytöksiin tai asiakkaan lippuostoon liittyvissä erikoistilanteissa. Kyseisiä tilanteita ovat esimerkiksi näytöksen peruuntuminen, näytösajan vaihtuminen tai lippujen toimitusongelmat. Lisäksi yhteystietoja voidaan käyttää festivaalin asiakaspalautteen keräämiseen.

Mikäli asiakas tilaa lippuoston yhteydessä Espoo Cinén uutiskirjeen, liitetään asiakkaan sähköposti erilliselle uutiskirjelistalle.