Liput

Festivaalin lipunmyynti


Lipunmyynti aukeaa ke 11.8. ennakkomyyntipisteellä Kino Tapiolassa ja verkossa.

Suosittelemme lippujen ostamista verkosta ennakkoon kontaktien vähentämiseksi. Verkossa liput voi ostaa kunkin elokuvan esittelysivulta. Esittelysivut julkaistaan 10.8. ja lipunmyynti aukeaa 11.8. Verkkosivuilta ostetut liput voi tilata sähköpostiin tai liput voi noutaa Espoo Cinén lipunmyyntipisteistä. Verkkolipunmyynti palvelee ke 11.8. alkaen festivaalin loppuun asti.

Kaikkiin näytöksiin voi ostaa ja noutaa lippuja myös mistä tahansa Espoo Ciné -lipunmyyntipisteestä. Kaikki festivaalin aikaiset lipunmyyntipisteet ja niiden aukiolot julkaistaan myöhemmin.

Sarjakortit tulevat erikseen myyntiin. Osta ensin sarjakortti, minkä jälkeen voit lunastaa näytösliput sarjakortin koodilla. Sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia, eli yhdellä kortilla voi hankkia useampia lippuja samaan näytökseen.

Festivaalinäytökset esitetään pääosin englanniksi tekstitettyinä. Tarkistathan kieli- ja tekstitystiedot huolellisesti elokuvasivulta ennen lippujen ostamista.

Emme pysty vastaanottamaan lippuvarauksia. Ostettuja näytöslippuja ja sarjakortteja ei lunasteta takaisin, mutta liput on mahdollista vaihtaa toiseen näytökseen ennen alkuperäisen näytöksen alkua. Joustamme kuitenkin sairaustapauksissa, olethan tällöin yhteydessä boxoffice@espoocine.fi ennen näytöksen alkamista.