Vapaaehtoiset

Tervetuloa vapaaehtoiseksi

Seuraava Espoo Ciné järjestetään 23.-29.8.2021 ja etsimme jälleen vapaaehtoisia tekemään kanssamme festivaalia! Vapaaehtoisena toimiminen on mukava ja antoisa tapa päästä sisälle festivaaliin ja sen tarjontaan.

Korvaukseksi vapaaehtoisena toimimisesta saat festivaalipaidan, ruokailun jokaiselle työpäivälle sekä tietenkin staff-passin, jolla pääset katsomaan suurinta osaa festivaalin elokuvista. Eikä tietenkään sovi unohtaa uusia elämyksiä, mukavia festarityyppejä ja mahtavaa karonkkaa festivaalin jälkeen!

Kaikki vapaaehtoisedut saadaksesi sitoudut tekemään neljä maksimissaan kuuden tunnin vuoroa. Vuoroja voi tehdä työnkuvasta riippuen sekä festivaalin aikana että sitä ennen. Festivaalin aikana työvuoroja on Junior Cinén aamuvuoroista aina Espoo Cinén iltavuoroihin. Vuoroja on tarjolla tehtävistä riippuen Tapiolassa, Matinkylässä, Leppävaarassa ja Helsingin puolella Cinema Orioniossa. Kaikkiin tehtäviin opastetaan. Vapaaehtoisena oleminen on hauskaa hommaa, joten ilmoittaudu ihmeessä heti mukaan!

Työtehtävät:

LIPUNMYYNTI Lipunmyyjät myyvät elokuvalippuja, sarjakortteja ja oheistuotteita. Vuoroja on tarjolla jo ennakkomyynnin alkaessa 11.8. Aikaisempi myynti- tai asiakaspalvelukokemus on eduksi, mutta jokainen myyjä saa myös koulutuksen työhönsä. Lipunmyyjät työskentelevät Espoon Kulttuurikeskuksessa, Kino Tapiolassa sekä Finnkinon teattereissa Matinkylän Isossa Omenassa ja Leppävaaran Sellossa.

SALIVAHTI Salivahdit työskentelevät Espoon kulttuurikeskuksessa, Kino Tapiolassa ja Cinema Orionissa. Heidän tehtäviinsä kuuluu mm. lippujen tarkastus, yleisön ohjaus, yhteistyö koneenkäyttäjien kanssa, näytösten valvonta ja salin siistiminen. Tehtävään kuuluu myös elokuvien lyhyet esittelyt näytösten alussa.

INFO Infolaisia työskentelee Tapiolassa sekä Finnkinon teattereissa Matinkylässä ja Leppävaarassa. Infolaisen työtehtäviin kuuluu mm. kutsuvieraslippujen jakaminen, vieraiden opastaminen ja oheistapahtumissa avustaminen. Leppävaarassa ja Matinkylässä infolainen auttaa Finnkinon työntekijöitä salien siivouksessa, tarkistaa lippuja, opastaa Espoo Cinén asiakkaita ja tarvittaessa tauottaa Cinén lipunmyyjää.

RAKENNUS & SOMISTUS Somistajat mm. levittävät julisteet ohjeistuksen mukaisesti festivaalin tapahtumapaikoille. Työssä tarvitaan silmää kokonaisuuksille ja yksityiskohdille sekä rivakkuutta. Työt painottuvat festivaalin alkuun.

JAKELU Festivaaleilla tarvitaan aina apua julisteiden ja ohjelmakarttojen jakelussa ennen festivaalia. Tämä tehtävä sopii sinulle mikäli olet kiinnostunut työskentelemään myös tai vain ennen festivaalia.

TOIMISTO Toimistolle tarvitaan apua monipuolisiin tehtäviin sekä festivaalia edeltävälle ajalle että festivaaliviikolle. Myös aiempaa kokemusta omaavat tiedotuksen avustajat, joilla sormet juoksevat sulavasti näppäimistöllä, ovat iso apu sekä ennen festivaalia että sen aikana.

SOME-TIIMI Tule fiilistelemään festivaalia sosiaalisessa mediassa ja raportoimaan livenä eri tilaisuuksista. Instagramin Stories-toiminto täytyy olla hallussa.

VALO- TAI VIDEOKUVAUS Sinulle, joka olet hyvä valokuvaamaan ja osaat työskennellä itsenäisesti. Kuvauskeikat vaihtelevat oheistapahtumista vieraiden potrettikuvauksiin. Tehtävään tarvitset oman järjestelmäkameran. Laitathan hakemuslomakkeeseen linkki portfolioosi.

JUNIOR CINÉ -apulainen Reippaita apulaisia tarvitaan pitämään huolta lasten ja nuorten näytöksistä. Työt ajoittuvat arkipäiviin, aamu- ja päiväsaikaan.

CINÉ KYLÄSSÄ -apulainen Ciné kylässä -kiertue järjestetään ennen varsinaista festivaalia, ja vuorot ajoittuvat iltapäivä/ilta-aikaan. Ajokortti vaaditaan.

KUSKIT Kuskeja tarvitsemme ennen festivaalia, festivaalin aikana sekä vielä festivaalin jälkeen. Kuskattavana on niin tavaroita kuin ihmisiäkin.

JÄRJESTYKSENVALVONTA Löytyykö sinulta kenties voimassa oleva järjestyksenvalvontakortti? Pyydämme järjestyksenvalvojakortin tietoja tarvittaessa.

Käy täyttämässä hakemus täällä. Kiitos ja lämpimästi tervetuloa talkoilemaan!

Jäikö kysyttävää? Laita viestiä volunteers@espoocine.fi.

Kaikkiin hakemuksen jättäneisiin ollaan yhteydessä heinäkuun loppuun mennessä sähköpostitse.

Täyttämällä vapaaehtoishakemuksen hyväksyt sivuston tietosuojakäytännön.

Terveisin,

Espoo Cinén väki