Liput

Liput

Verkossa liput voi ostaa kunkin elokuvan esittelysivulta. Verkkosivuilta ostetut liput voi tilata sähköpostiin tai liput voi noutaa Espoo Cinén lipunmyyntipisteistä. Verkkolipunmyynti palvelee ke 10.4. alkaen festivaalin loppuun asti.

Kaikkiin näytöksiin voi ostaa ja noutaa lippuja myös mistä tahansa Espoo Ciné -lipunmyyntipisteestä.

Lipunmyyntipisteiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät täältä.

Sarjakortin voi ostaa täältä. Osta ensin sarjakortti, minkä jälkeen voit lunastaa näytösliput sarjakortin koodilla. Sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia, eli yhdellä kortilla voi hankkia useampia lippuja samaan näytökseen.

Festivaalinäytökset esitetään pääosin englanniksi tekstitettyinä. Tarkistathan kieli- ja tekstitystiedot huolellisesti elokuvasivulta ennen lippujen ostamista. Festivaalinäytösten paikat ovat numeroimattomat.

Emme pysty vastaanottamaan lippuvarauksia. Ostettuja näytöslippuja ja sarjakortteja ei lunasteta takaisin, mutta liput on mahdollista vaihtaa toiseen näytökseen ennen alkuperäisen näytöksen alkua.

Mikäli tarvitset lipun avustajalle, lue lisätietoja täältä.

HINNASTO

Näytöskohtaiset liput

Sarjakortit

  • 6 lippua: 50 €
  • 10 lippua: 80 €
  • 25 lippua: 175 €

MAKSUTAVAT

Maksutapoina verkossa käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, MobilePay sekä suomalaiset verkkopankkitunnukset.

Maksutapoina kassalla käyvät Visa-, Visa Electron- ja MasterCard-kortit, käteinen sekä seuraavat kulttuuriedut: Smartum-kulttuurisetelit ja Smartum Saldo -maksukortti, Virikesetelit ja Ticket Virike -maksukortti sekä ePassi.

LIPPUTIEDUSTELUT

040 252 0459 tai boxoffice@espoocine.fi

Puhelintiedustelut ennakkomyynnin aikana arkisin klo 12–18 ja festivaalin aikana päivittäin klo 12–21.