Talkoolaiset

Tervetuloa talkoolaiseksi

Seuraava Espoo Ciné järjestetään 6.-12. toukokuuta 2019 ja etsimme jälleen vapaaehtoisia tekemään kanssamme festivaalia! Talkoolaisena toimiminen on mukava tapa päästä sisälle festivaaliin ja sen tarjontaan.

Palkaksi talkootyöstä saat festivaalipaidan, ruokailun joka työpäivälle sekä tietenkin staff-passin, jolla pääset katsomaan suurinta osaa festivaalin elokuvista. Eikä tietenkään sovi myöskään unohtaa uusia elämyksiä, mahtavia festarityyppejä ja varsin mukavaa karonkkaa festivaalin jälkeen.

Talkoolaisena sitoudut tekemään vähintään 4-5 vuoroa, joiden pituudet vaihtelevat yleensä 4 ja 7 tunnin välillä. Vuoroja voi tehdä työnkuvasta riippuen sekä festivaalin aikana että sitä ennen. Festivaalin aikana työvuoroja on pääsääntöisesti noin kello 12 alkaen aina iltaan saakka. Valtaosa vuoroista on Espoon Tapiolassa ja vuoroja on tarjolla myös Matinkylässä sekä Leppävaarassa. Talkoolaisena oleminen on varsin hauskaa hommaa, joten ilmoittaudu ihmeessä mukaan!

Työtehtävät:

INFO Infolainen työskentelee festivaalin aikana festivaali-infossa palvellen kävijöitä, vieraita ja median edustajia sekä pitää Cinén Olohuone-tilaa yleisesti yllä ja siistinä.

OHEISMYYNTI Oheismyyjät työskentelevät Espoo Kulttuurikeskuksessa Tapiolassa, Finnkino Omenassa Matinkylässä tai Finnkino Sellossa Leppävaarassa. He myyvät tai avustavat (Sello & Omena) lipunmyyjiä oheistuotteiden myynnissä. Sellossa ja Omenassa oheismyyjien työnkuvaan kuuluu lisäksi teatteri-infolaisena toimiminen sekä salivastaavan tehtävät.

SALIVASTAAVA Salivastaavat työskentelevät Espoon Kulttuurikeskuksessa tai Kino Tapiolassa. Heidän tehtäviinsä kuuluu mm. lippujen tarkastus, yleisön ohjaus, esittelyjen valmistelu, yhteistyö koneenkäyttäjien kanssa, näytösten valvonta ja salin siistiminen.

LIPUNMYYNTI Lipunmyyjät myyvät elokuvalippuja ja ennakkomyynnin aikana myös oheistuotteita. Lipunmyyjien vuorot alkavat pikkuhiljaa jo huhtikuun lopulta ennakkomyynnin käynnistyessä Espoon Kulttuurikeskuksella (10.4.). Aikaisempi myynti- tai asiakaspalvelukokemus on eduksi, mutta tietenkin jokainen myyjä saa myös vastaavalta koulutuksen työhönsä.

SOMISTAJA Somistajat levittävät julisteet ohjeistuksen mukaisesti festivaalin tapahtumapaikoille. Työssä tarvitaan silmää kokonaisuuksille ja yksityiskohdille sekä rivakkuutta. Työpäivät saattavat olla pitkiä.

JAKELU Festivaaleilla tarvitaan aina apua julisteiden, lehtien ja ohjelmakarttojen jakelussa ennen festivaalia. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään myös tai vain ennen festivaalia klikkaa tätä namiskaa.

TOIMISTO Toimistolle tarvitaan monipuolisiin tehtäviin ja päivystämään talkooapua sekä festivaalin aikana että sitä edeltävälle ajalle. Myös kokemusta omaavat tiedotuksen avustajat, joilla sormet sulavasti näppäimistöllä juoksevat, ovat iso apu sekä ennen festivaalia että sen aikana.

SOME-TIIMI Tule fiilistelemään festivaalia sosiaalisessa mediassa ja raportoimaan livenä eri tilaisuuksissa.

VALO – TAI VIDEOKUVAUS Sinulle, joka olet hyvä valokuvaamaan ja osaat työskennellä itsenäisesti. Kuvauskeikat vaihtelevat oheistapahtumista vieraiden potrettikuvauksiin.

JUNIOR CINÉ -apulainen Reippaita apulaisia tarvitaan pitämään huolta lasten ja nuorten näytöksistä, avustamaan kummiluokkia sekä seminaarivalmisteluissa. Työt ajoittuvat arkisin aamu- ja päiväsaikaan.

CINÉ KYLÄSSÄ -apulainen Ciné kylässä -kiertue ajoittuu aikavälille 15.4.-5.5., jonka aikana kierrämme espoolaisissa yksityiskodeissa näyttämässä lyhytelokuvia. Näytökset ovat ilta-aikaan ja ajokortti vaaditaan.

KUSKIT Kuskeja tarvitsemme ennen festivaalia, festivaalin aikana sekä vielä festivaalin jälkeen. Kuskattavana on niin tavaroita kuin ihmisiäkin.

JÄRJESTYKSENVALVONTA Löytyykö sinulta kenties voimassa oleva järjestyksenvalvontakortti? Pyydämme järjestyksenvalvojakortin tietoja tarvittaessa.

RAKENNUS Festivaalin rakennusta aloitetaan jo perjantaina 3.5.

Käy täyttämässä hakemus täällä, kiitos ja tervetuloa talkoilemaan!

Toivottavasti nähdään!

Terveisin,

Espoo Cinén kööri