Ciné kylässä

Ilmoita kotisi Ciné kylässä -kiertueelle

Ciné kylässä järjestetään jo tuttuun tapaan huhtikuussa ennen festivaalia. Ilmoita kotisi festivaalin esityspaikaksi, ja tule osaksi Espoo Cineä. Etsimme olohuoneita, takapihoja tai vaikka pihapiirin latoja, jonne Ciné voi tulla kylään.

Ensisijaisesti etsimme koteja Espoosta. Ilmoita oma kotisi - me teemme loput. Tuomme tullessamme lyhytelokuvakoosteen, esitystekniikan (valkokankaan, projektorin ja kaiuttimet), koneenkäyttäjän, ja katsojat. Mukavan tuokion lisäksi pääset osaksi varsinaista festivaalia - tarjoamme vaivanpalkaksi festivaalipassin Espoo Cinéen 4.-10.5.2020.

Järjestämämme näytös on noin tunnin mittainen, mutta varaathan lisäksi toisen tunnin järjestelyihin. Toivomme, että tilaan mahtuu vähintään 10 ihmistä ja noin 175 cm leveä valkokangas.

Koska huhtikuussa illat ovat valoisia, etsimme pääasiassa tiloja, mitkä saadaan pimeäksi esimerkiksi pimennysverhojen avulla ja pystyisimme aloittamaan näytökset n. klo 18 alkaen.

Hae mukaan alla olevalla lomakkeella. Valitse annetuista päivämääristä vähintään yksi teille sopiva, mutta voit valita myös useamman.

Kaikkiin lomakkeen täyttäneisiin otetaan yhteyttä 13.3. mennessä.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä tanja@espoocine.fi.

Anna nimesi.
Anna sähköpostiosoitteesi.
Anna puhelinnumerosi, sallitut merkit ovat + ja 0-9. Tämä on pakollinen tieto.
Teille sopivat päivät
Tietosuojakäytäntö
Sinun on hyväksyttävä tämän sivuston tietosuojakäytäntö, ennen kuin voit lähettää lomakkeen.