Info

Festivaalin info

Festivaalin info sijaitsee festivaalin Olohuoneessa Espoon Kulttuurikeskuksella (Kulttuuriaukio 2).

Info palvelee festivaalin asiakkaita, akkreditoituneita vieraita sekä median edustajia. Akkreditoituneet vieraat ja median edustajat voivat noutaa festivaalipassinsa infosta aukiolojen puitteissa.

Infon aukiolojat:

Maanantai 6.5. klo 13-21

Tiistai 7.5. - Torstai 9.5. klo 10-21

Perjantai 10.5. - Sunnuntai 12.5. klo 12-21

Infon puhelinnumero: 040 250 6881

Espoo Ciné -elokuvajuhlat

Järjestyksessään 30. Espoo Ciné -elokuvajuhla järjestetään ma 6. – su 12. toukokuuta 2019. Espoo Ciné on yksi Suomen suurimmista elokuvafestivaaleista ja vuosien mittaan Espoo Cinéstä on muodostunut keskeinen uuden eurooppalaisen elokuvan esittäjä Suomessa. Festivaalilla nähdään mielenkiintoisimpia uusia elokuvia sekä asemansa jo vakiinnuttaneilta mestareilta että vasta nousemassa olevilta uusilta kyvyiltä. Erityistä huomiota kiinnitetään naisiin elokuvantekijöinä. Vuodesta 2017 lähtien lapsille ja nuorille suunnattu laaja ohjelmisto on koottu uuden nimen alle Junior Cinéksi.

Espoo Cinén keskeiset näyttämöt ovat festivaalin oma elokuvateatteri Kino Tapiola ja Espoon kulttuurikeskus Tapiolassa sekä Finnkino Omena Matinkylässä ja Finnkino Sello Leppävaarassa. Lisäksi varsinkin lasten- ja nuorten Junior Ciné -elokuvia esitetään lukuisissa eri paikoissa eri puolilla Espoota ja Helsinkiä.

Lähetä palautetta

Olemmeko onnistuneet tai epäonnistuneet? Onko sinulla kysymyksiä? Kaikki tämä onnistuu palautelomakkeen kautta. Jos toivot vastausta, muistathan jättää yhteystietosi.

Anna nimesi. Tämä on pakollinen tieto.
Anna sähköpostiosoitteesi. Tämä on pakollinen tieto.
Tietosuojakäytäntö
Sinun on hyväksyttävä tämän sivuston tietosuojakäytäntö, ennen kuin voit lähettää lomakkeen.