LiputElokuvatEsityspaikatMuu ohjelmaInfo
Espoo Cine 2011
Block not found.

Sandheden om maendSandheden om maend
Sandheden om maendSandheden om maend

Sandheden om mænd

Truth About Men


Hervottoman hauska, tanskalaisittain vino ihmissuhdekomedia kertoo totuuden miehistä. Moraalisesti velton Madsin syöksykierre alkaa, kun hän jättää avioitumista ja lisääntymistä kaavailevan täydellisen tyttöystävänsä. Vapaus ei yllättäen olekaan silkkaa auvoa. Naisia tulee ja menee, duunit ei luista, dokaaminen lähtee käsistä; kuolemanpelkoa, paniikkihäiriötä, tuhlaajapojan paluu lapsuudenkotiin ja niin alaspäin. Kommellukset ja epämukavuudet seuraavat toistaan, mutta onneksi itsesääli auttaa! Jos mieskuvan kanssa onkin vähän niin ja näin, nokkelasti kirjoitettu ja kekseliäästi tehty elokuva on joka tapauksessa silkkaa silmäniloa.

This outrageously funny human relationship comedy tells the truth about men. Mads’ tailspin starts when he dumps his perfect girlfriend who is already planning their wedding and children. Surprisingly, freedom does not seem to be what Mads was longing for after all. Women enter and exit his life, work no longer motivates him and he starts drinking more and more. A seemingly unending chain of accidents and embarrassing situations ensues, but fortunately there is always the soothing self-pity that helps overcome them!


Ohjaus/Director
Nikolaj Arcel
Käsikirjoitus/Script
Nikolaj Arcel, Rasmus Heisterberg & Lars Kaalund
Kuvaus/DoP
Rasmus Videbæk
Leikkaus/Editor
Mikkel E.G. Nielsen & Andri Steinn
Näyttelijät/Cast
Thure Lindhardt, Tuva Novotny, Rosalinde Mynster, Signe Egholm Olsen, Henning Valin

Tanska/Denmark
2010
91 min

Dialogi: tanskankielinen
Tekstitys: englanninkielinen

Dialogue:
Danish
Subtitles: English

Anna tähtiä / Rate the film


Keskiarvo:
4.1 / 5
Oma arviosi:- / 5


Block not found.

Samankaltaisia elokuvia / Similar films


Tanska, komedia, romanttinen komedia, parisuhde, käsikirjoittaminen, metaelokuva, Espoo Ciné Selection, Denmark, romantic comedy, relationship, meta film


Sandheden om mændK13