Logo

Lippukauppa | Ohjelmisto | Esityspaikat | FAQ


Espoo Cine 20 V
FIN ENG

MEDIA | Yhteistyössä | Yhteystiedot

EC palkki 10
Lippukauppa Ohjelmisto Esityspaikat


Uusia esityssaleja, uusia palveluita


Elokuussa 2009 Espoo Ciné juhlii kahdettakymmenettä festivaalia. Juhlavuoden tapahtuman suunnittelussa on otettu huomioon koko joukon toiveita, joita yleisö on vuosien mittaan esittänyt.

Long weekend

Pidempi festivaali, enemmän elokuvaesityksiä

Tänä vuonna festivaali kestää kokonaiset kymmenen päivää ja elokuvia esitetään festivaalikeskuksen (Espoon kulttuurikeskus, Kulttuuriaukio 2) Tapiolasalin ja Louhisalin lisäksi myös Leppävaarassa Bio Rex Sellossa sekä Andorrassa Helsingissä. Useimmista ohjelmiston elokuvista pystytään näin ollen esittämään kauan toivottuja uusintanäytöksiä. Voit tutustua kunkin elokuvan esitysaikoihin verkkokaupassa.
 

Verkkokaupasta ostetuilla lipuilla uusia toimitustapoja: voit tulostaa liput myös itse!

Espoo Cinén verkkokauppa on osoittautunut viime vuosina festivaalin suosituimmaksi lipunostofoorumiksi. Verkkokaupasta ostat liput edullisempaan hintaan ja aikaisemmin, sillä verkkokauppa aukeaa viikkoa ennen kuin muu ennakkolipunmyynti. Olemme kehittäneet verkkokauppaa entisestään ja ottaneet tänä vuonna mukaan kaksi uutta lipuntoimitustapaa. Voit tulostaa lippusi itse tai ne voidaan postittaa sinulle kotiin (huomaathan, että postitusmahdollisuus on käytössä vain 16.8. mennessä tehdyillä ostoilla). Verkkokaupassa ostamasi liput ovat myös vanhaan tapaan noudettavissa festivaalikeskuksesta.
 

Hellä suudelma


 

Tulosta liput itse!

Verkkokaupassa teet lippuostoksia vanhaan tuttuun tapaan. Kun siirryt maksamaan ostoskorissasi olevia lippuja, saat valita sinulle sopivan toimitustavan. Mikäli valitset itse tulostettavat liput, ne toimitetaan sinulle sähköpostitse PDF-tiedostona. Voit siis tulostaa ne itsellesi sopivana hetkenä. (Huomaathan, että tarvitset PDF-tiedoston avaamisen esimerkiksi Adobe Acrobat Reader -ohjelmiston.) Itse tulostetuilla lipuilla on suoraan sisäänpääsy elokuvaesitykseen. Huomaathan kuitenkin, että loppuunmyytyihin näytöksiin ei ole sisäänpääsyä elokuvan alettua.


Liput voit tilata myös postitse kotiin (ennen 16.8.2009)

Verkkokaupasta ostamasi liput voi myös tilata postitse kotiin. Kokeilemme postituspalvelua nyt ensimmäistä kertaa ja se on käytössä 16.8. mennessä ostetuille lipuille ja maksaa 2,00 euroa per ostos (ei per lippu). Kahden euron postitusmaksu lisätään automaattisesti verkkokaupan ostoksen hintaan, mikäli valitset toimitustavaksi postituksen.
 

Tai nouda liput vanhaan tapaan festivaalin lipunmyyntipisteestä

Toki vaihtoehtona on edelleen myös vanhastaan tuttu lippujen noutaminen Espoo Cinén lipunmyyntipisteestä Espoon Kulttuurikeskuksesta. Lipunmyyntipisteemme palvelee Kulttuurikeskuksessa ennakkomyyntiaikana 3.–20.8. arkisin klo 12-18 (paitsi pe 7.8. klo 12-17). Festivaalin aikana 21.–30.8. festivaalikeskuksen lipunmyyntipiste aukeaa päivittäin puoli tuntia ennen ensimmäisen elokuvan alkamista ja on avoinna aina päivän viimeisen näytöksen alkamiseen saakka. Verkkokaupasta ostamasi liput voit noutaa ostoshetkeä seuraavasta päivästä alkaen aina näytöspäivään saakka. Pyydämme ruuhkien välttämiseksi, että noutaisitte liput kuitenkin viimeistään 15 minuuttia ennen näytöksen alkamista.
 

 

Ostaessasi verkkokaupasta yli 10 lippua saat lisäetuja

Mikäli ostat verkkokaupasta kerralla 10 elokuvalippua, saat kaupan päälle festivaalin ohjelmakirjan. Jos ostat yli 20 lippua saat myös festivaalikassin ja 25 lipun kertaostoksesta Espoo Ciné T-paidan! Etutuotteet voit noutaa festivaalin aikana festivaalin oheistuotteiden myyntipisteestä verkkokaupan varausvahvistusta vastaan. 
 Dieta meditearranea