Logo

Lippukauppa | Ohjelmisto | Esityspaikat | FAQ


Espoo Cine 20 V
FIN ENG

MEDIA | Yhteistyössä | Yhteystiedot

EC palkki 11
Lippukauppa Ohjelmisto Esityspaikat


Kaikki lipuista

 

LIPPUJEN HINNAT 2009


Normaalinäytökset:

6,50 euroa

6,00 euroa verkkokaupasta


Päivänäytökset arkisin:

4,50 euroa

4,00 euroa verkkokaupasta


Tiedustelut puhelimitse: (09) 8165 7215

(kt. aukioloajat alla)

 Burning plain
 

LIPUNMYYNTIPISTEET FESTIVAALIAIKANA


VERKKOKAUPPA 27.7.–30.8.2009

Verkkokauppa palvelee sinua 24 tuntia vuorokaudessa. Verkkokaupasta voit ostaa lippuja kaikkiin festivaalin näytöksiin paitsi ennakkomyynnissä, myös festivaalin aikana. Huomaathan kuitenkin, että näytökset poistuvat verkkomyynnistä muutamia tunteja ennen näytöksen alkua. Verkkokaupassa voit maksaa luottokorteilla ja Nordean, Sampo Pankin ja Osuusnpankin verkkopankkitunnuksilla sekä Verified by Visa -palveluun rekisteröidyillä Visa Electron -korteilla.

LIPUNMYYNTI ESPOO CINÉN AIKANA FESTIVAALIKESKUKSESSA 21.–30.8.2009

Espoo Cinén lipunmyyntipiste (Espoon kulttuurikeskus, Kulttuuriaukio 2) aukeaa päivittäin puoli tuntia ennen päivän ensimmäisen näytöksen alkamista ja on avoinna päivän viimeisen näytöksen alkamiseen saakka. Lipunmyyntipisteessä voit ostaa lippuja sekä noutaa verkkokauppaostoksia ja lunastaa puhelimitse tehtyjä ennakkovarauksia. Maksaa voit käteisellä ja luotto- tai pankkikorteilla. Lipunmyyntipisteestä voit myös noutaa verkkokaupasta ostamasi liput ja lunastaa puhelinvarauksia. Tiedusteluja voi tehdä puhelimitse numerossa (09) 8165 7215. Huom! Festivaalin aikana ei voi enää tehdä varauksia.

LIPUNMYYNTI ESPOO CINÉN AIKANA 21.–30.8.2009 MUILLA ESITYSPAIKOILLA (ANDORRA, BIO REX SELLO)

Andorrassa ja Bio Rex Sellossa lipunmyynti alkaa päivittäin puoli tuntia ennen Espoo Cinén elokuvaesityksen alkamista. Huomaathan, että näillä esityspaikoilla myydään lippuja ainoastaan juuri alkavaan näytökseen. Myös Bio Rex Sellon ja Andorran liput voit ostaa ja tulostaa kätevästi festivaalin verkkokaupassa.

TIEDUSTELUT MYÖS PUHELIMITSE
Mikäli sinulla on kysyttävää, sinua palvellaan Espoo Cinén verkkokaupan palvelunumerossa 0400 626 126 ja Espoo Cinén lipunmyyntipisteen numerossa (09) 8165 7215. Festivaalin aikana 21.–30.8.2009 lipunmyyntipiste aukeaa puoli tuntia ennen päivän ensimmäisen näytöksen alkua ja on avoinna aina päivän viimeisen näytöksen alkuun saakka.VERKKOKAUPASTA OSTAMIESI LIPPUJEN TOIMITUSTAVAT:


1) VOIT TULOSTAA LIPPUSI ITSE

Verkkokaupasta ostamasi liput toimitetaan sinulle sähköpostitse PDF-tiedostona ja voit tulostaa liput sinulle sopivana hetkenä. Voit myös avata kyseisen PDF-tiedoston ohesta. Huomaathan, että tarvitset PDF-tiedoston avaamiseen esim. Adobe Acrobat Reader -ohjelman, jonka voit ladata ilmaiseksi osoitteesta http://get.adobe.com/fi/reader/ .

Huom! Sisäänpääsy elokuvanäytökseen tulostamallasi lipulla. Liput luetaan näytöspaikan ovella elektronisesti. Huolehdithan, että lipussa oleva viivakoodi ei vahingoitu.Tulethan ajoissa paikalle ruuhkien välttämiseksi. Loppuunmyytyihin näytöksiin ei ole sisäänpääsyä näytöksen alkamisen jälkeen.

Huom! Jos olet oikeutettu verkko-ostoetuihin (ostettuasi 10 kpl lippuja saat ohjelmakirjan, 20 elokuvalipusta saat ohjelmakirjan ja Espoo Ciné -kassin ja 25 elokuvalipusta saat ohjelmakirjan, kassin ja Espoo Ciné T-paidan), voit noutaa etutuotteet varausvahvistusta vastaan festivaalin aikana Espoo Cinén oheistuotteiden myyntipisteestä festivaalikeskuksen aulasta.

2) NOUDAN LIPUT ESPOO CINÉN LIPUNMYYNTIPISTEESTÄ

Verkkokaupasta ostetut liput ovat noudettavissa:

Ennakkomyyntiaikana 3.–20.8.2009

Ostotapahtumaa seuraavasta arkipäivästä lähtien Espoon kulttuurikeskuksen aulassa sijaitsevasta Espoo Cinén lippukaupasta. Espoo Cinén lippukauppa on avoinna 3.8. lähtien maanantaista perjantaihin klo 12–18 (huom! perjantaina 7.8. avoinna 12–17).

Festivaalin aikana 21.–30.8.2009

Lippusi ovat noudettavissa Espoon kulttuurikeskuksen aulassa sijaitsevasta erillisestä verkko-ostojen noutopisteestä. (Mikäli olet tehnyt ostoksen festivaalin aikana, samana päivänä tehdyt verkko-ostot ovat noudettavissa parin tunnin kuluttua ostotapahtumasta). Saat siis noudettua lippusi vaivattomasti ja nopeasti vielä näytöspäivänäkin. Toivomme sinun noutavan lippusi kuitenkin viimeistään 15 minuuttia ennen näytöksen alkua. Festivaalin aikana lipunmyyntipiste sekä verkkolippujen noutopiste aukeavat päivittäin puoli tuntia ennen päivän ensimmäisen näytöksen alkua ja se on avoinna aina päivän viimeisen näytöksen alkuun saakka.

Huom! Myös Bio Rex Sellon ja Andorran Espoo Ciné -näytöksiin ostetut liput noudetaan festivaalikeskuksesta (Espoon Kulttuurikeskus, Kulttuuriaukio 2) Tapiolasta!

Huom! Otathan mukaan varausnumerosi tai tulosteen varausvahvistuksesta.

Tulethan ajoissa paikalle ruuhkien välttämiseksi. Loppuunmyytyihin näytöksiin ei ole sisäänpääsyä näytöksen alkamisen jälkeen.

Huom! Jos olet oikeutettu verkko-ostoetuihin (ostettuasi 10 kpl lippuja saat ohjelmakirjan, 20 elokuvalipusta saat ohjelmakirjan ja Espoo Ciné -kassin ja 25 elokuvalipusta saat ohjelmakirjan, kassin ja Espoo Ciné T-paidan), voit noutaa ne seuraavalla tavalla: ohjelmakirjan saat mukaasi jo ennakkomyyntiaikana, kun noudat ostamasi liput Espoo Cinén lipunmyyntipisteestä. Kassin ja T-paidan voit noutaa varausvahvistusta vastaan festivaalin aikana Espoo Cinén oheistuotteiden myyntipisteestä festivaalikeskuksen aulasta.


3) LIPUT POSTITETAAN SINULLE KOTIIN (KÄYTÖSSÄ VAIN 16. ELOKUUTA ASTI)

Verkkokaupasta ostamasi liput toimitetaan sinulle postitse antamaasi osoitteeseen neljän arkipäivän kuluessa.

Tulethan ajoissa paikalle ruuhkien välttämiseksi. Loppuunmyytyihin näytöksiin ei ole sisäänpääsyä näytöksen alkamisen jälkeen.

Huom! Jos olet oikeutettu verkko-ostoetuihin (ostettuasi 10 kpl lippuja saat ohjelmakirjan, 20 elokuvalipusta saat ohjelmakirjan ja Espoo Ciné -kassin ja 25 elokuvalipusta saat ohjelmakirjan, kassin ja Espoo Ciné T-paidan), saat ne seuraavalla tavalla: ohjelmakirja toimitetaan sinulle lippujesi mukana postitse. Kassin ja T-paidan voit noutaa varausvahvistusta vastaan festivaalin aikana Espoo Cinén oheistuotteiden myyntipisteestä festivaalikeskuksen aulasta.

Mikäli sinulla on kysyttävää, sinua palvellaan Espoo Cinén verkkokaupan palvelunumerossa 0400 626 126 ja Espoo Cinén lipunmyyntipisteen numerossa (09) 8165 7215. Lipunmyyntipiste on avoinna 3.8. lähtien maanantaista perjantaihin klo 12–18 (huom! perjantaina 7.8. avoinna 12–17). Festivaalin aikana 21.–30.8.2009 lipunmyyntipiste aukeaa puoli tuntia ennen päivän ensimmäisen näytöksen alkua ja on avoinna aina päivän viimeisen näytöksen alkuun saakka.Verkkokaupasta ostamasi liput toimitetaan sinulle postitse antamaasi osoitteeseen neljän arkipäivän kuluessa.