Logo

Lippukauppa | Ohjelmisto | Esityspaikat | FAQ


Espoo Cine 20 V
FIN ENG

Media | Yhteistyössä | Yhteystiedot

EC palkki 13
Lippukauppa Ohjelmisto Esityspaikat


Usein esitettyjä kysymyksiäMilloin Espoo Cinén ohjelmisto julkistetaan?

Festivaalilla esitettävät elokuvat ja muu ohjelmisto on julkistettu kokonaisuudessaan ja tutustuttavissa verkossa ohjelmisto- ja lippukauppa-sivuilla. PDF-muotoisen ohjelmakartan voi ladata tästä:
pdf EC 2009 Ohjelmakartta / Screening Schedule (248 KB)


Kaikki mitä olet aina halunnut tietää lipuista

Miten Espoo Cinén päätapahtumapaikalle Espoon kulttuurikeskukseen Tapiolaan pääsee?

Tapiolaan pääsee YTV:n busseilla. Kampin terminaalista Tapiolaan liikennöivät bussit 105, 106, 109 ja 110 (T-kirjaimella merkityt autot ajavat Lauttasaaren kautta). Elielinaukiolta Töölön ja Munkkiniemen kautta Tapiolaan pääsee busseilla 194 ja 195. Itäkeskuksesta Tapiolaan pääsee bussilla 550. Tarkat reitit sekä aikataulut löydät YTV:n reittioppaasta.

Iltaisin ja viikonloppuisin Tapiolaan pääsee Helsingin keskustasta myös ilmaisella Espoo Cinén festivaalibussilla. Ciné-bussin kulkee kerran tunnissa kumpaankin suuntaan, tarkemman päiväkohtaisen aikataulun löydät täältä.

Polkupyörällä liikkuvat löytävät apua reitin suunnitteluun YTV:n kevyen liikenteen reittioppaasta.


Kaikki mitä olet aina halunnut tietää aukioloajoista


Kaikki mitä olet aina halunnut tietää uusista palveluista

Missä on Sello Rex / Bio Rex Sello?

Sello Rexin elokuvateatteri Bio Rex Sello (Ratsukatu 3, 02600 Espoo) sijaitsee Espoon Leppävaarassa, kauppakeskus Sellossa.

Helsingin keskustasta Leppävaaraan pääsee julkisilla liikennevälineistä helpoiten paikallisjunalla, jonka lähin pysäkki on kauppakeskuksen vieressä. Tarkempaa tietoa Espoo Cinéstä Bio Rex Sellossa lötyy täältä.Mitä maksuvälineitä voin käyttää Espoo Cinén verkkokaupassa?

Verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi luottokorteilla ja Nordean, Sampo Pankin ja Osuuspankin verkkopankkitunnuksilla sekä sellaisilla Visa Electron -korteilla, jotka on rekisteröity Verified by Visa -palveluun (lisätietoja rekisteröimisestä saat pankistasi).
 


Mitä maksuvälineitä voin käyttää Espoo Cinén lipunmyyntipisteessä Espoon kulttuurikeskuksessa?

Espoon kulttuurikeskuksen lipunmyyntipisteessä voit maksaa ostoksesi käteisellä, kotimaisilla pankkikorteilla, luottokorteilla sekä Visa Electronilla.
 


Mihin voin pysäköidä Tapiolassa?

Espoon kulttuurikeskuksen välittömässä läheisyydessä kulttuuriaukiolla on muutamia ulkoparkkipaikkoja. Lisää pysäköintitilaa löytyy Kaupinkallion paikoitustalosta (parin minuutin kävelymatkan päästä Kulttuurikeskuksesta) osoitteesta Kaupinkalliontie 7 (02100 Espoo).
 


Kuinka pääsen vapaaehtoistöihin festivaalille?

Festivaalille voi hakea vapaaehtoistöihin täyttämällä hakemuslomakkeen täällä.
Kuinka voin tarjota ohjaamaani/edustamaani elokuvaa Espoo Cinén ohjelmistoon?

Espoo Cinén ohjelmistoon voi tarjota elokuvia vuosittain 31. toukokuuta asti. Ohjeet ja lomakkeet löytyvät festivaalin kotisivuilta täällä.
 


Missä on Aurinkoterassi, jossa ilmainen ulkoilmaesitys järjestetään?
Aurinkoterassi sijaitsee Kulttuurikeskuksen pääovelta katsottuna täsmälleen toisella puolella, Kulttuurikeskuksen ja Tapiolan uimahallin välissä, keskusaltaan pohjoispuolella. Kartalla katsottuna Aurinkoterassi on täällä.