suomeksi | in english

Lehdistö


Tiedotustilaisuudet ja tiedotteet

Seuraava Espoo Ciné järjestetään elokuussa 2009. Festivaalin ensimmäinen tiedotustilaisuus on toukokuun lopulla. Tarkemmat tiedot löydätte Filmikamarin pressipalvelusta.


Vuoden 2008 festivaalin mediatiedotteet löydätte erilliseltä sivulta täältä.

Kuvapankki

Tiedotusvälineiden edustajia varten on Espoo Cinén ohjelmistossa olevista elokuvista tarjolla myös painokelpoisia still-kuvia. Nämä kuvat on sijoitettu erilliseen kuvapankkiin, jonka vaatimat käyttäjätunnuksen ja salasanan saatte tiedottajalta. Vuoden 2008 kuvapankki on suljettu.

Sähköpostilista toimittajille

Jos haluatte tulevaisuudessa saada Espoo Cinén mediatiedotteet sähköpostitse lähettäkää sähköpostiosoitteenne festivaalin tiedottajalle otsikolla "Sähköpostilistalle".

Media-akkreditoinnit

Festivaalista kirjoittavat tai siitä ohjelmia tekevät toimittajat voivat akkreditoitua festivaalille. Akkreditoituminen edellyttää, että hakija täyttää ja palauttaa ajoissa akkreditointihakemuksen, jossa hän kertoo edeltä käsin artikkeli- tai ohjelmasuunnitelmistaan. Hakemus pitää varustaa myös tiedotusvälineen edustajan vahivstuksella. Vuoden 2009 akreditintihakemus tulee PDF-muotoisena ladattavaksi tälle sivulle heinäkuussa 2009.

Harmaa-palkki

Harmaa-palkki

Kaueuden valta, Elegy

Kuukauden leffa toukokuussa


Tiistaina 19. toukokuuta Louhisalissa esitetään Isabel Coixetin KAUNEUDEN VALTA (Elegy). Pääosia tässä vavahduttavassa draamassa esittävät Ben Kingsley ja Penélope Cruz! Lue lisää täältä >>

Harmaa-palkki
Harmaa-palkki

YLEISOA

Espoo Cinén festari-blogi 2008


Ciné-blogi tarjoaa kokemuksia, tunnelmapaloja ja havaintoja kahden festivaalivieraan näkökulmasta koko tapahtuman ajan. Ciné-blogi luettavissa täällä>>

Sydesk SiteDesk