suomeksi | in english

Hyvä tietää


Esityspaikat

Tapiolan kartta pieniEspoo Cinén elokuvat esitetään pääosin Espoon kulttuurikeskuksessa, Tapiolassa (Kaupinkalliontie 10 / Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo). Perinteinen ilmainen ulkoilmanäytös järjestetään Aurinkoterassilla, Kulttuurikeskuksen ja Tapiolan uimahallin välissä olevan lasten kahluualtaan äärellä. Lisäksi näytöksiä on Sellosalissa, Kauppakeskus Sellon ylätasanteella (Soittoniekanaukio 1, Leppävaara) sekä Tapiolan perinteisessä elokuvateatterissa Kino Tapiolassa (Mäntyviita 2). (Huom. klikkaamalla ylläolevaa karttaa se aukeaa suuremmaksi.)


Esitysajat

Seuraava Espoo Ciné järjestetään elokuussa 2009, jolloin juhlavuoden kunniaksi festivaali kestää peräti kymmenen päivää. Näytöksiä on aamusta myöhäiseen iltaan asti.


Liput

Espoon Cinén tarjoaa mahdollisuuden ostaa lippuja myös verkkokaupassa.

Kulttuurikeskuksessa lipunmyyntipiste aukeaa elokuun alussa.
Festaribussin lähtöpaikka Helsingissä

Bussiyhteydet

Festivaalin ajaksi Espoo Ciné järjestää yhdessä Åbergin Linjan kanssa festivaalikävijöille ilmaisen bussikuljetuksen Helsingin keskustan ja Tapiolan välille. Festivaalibussin lähtöpaikka Helsingissä on Kampin tilausajopysäkki  Radisson SAS Royal hotellin edessä, Runebergin kadulla.


Festaribusseihin mahtuu vain rajallinen määrä matkustajia, ja siksi on kätevää, että Tapiolaan pääsee myös julkisilla liikennevälineillä. Kampista lähtevät bussit 105, 106, 109, 110 kulkevat Länsiväylää pitkin Tapiolaan. T-päätteisinä samat numerot tulevat Lauttasaaren kautta. Elielinaukiolta lähtevät 194 ja 195 tulevat Tapiolaan Töölön ja Munkkiniemen kautta. Tarkemmat aikataulut löydät YTV:n reittioppaasta. Matka Helsingin keskustasta Tapiolaan kestää Länsiväylää pitkin noin 15 minuuttia, Töölön ja Munkkiniemen kautta hieman pidempään.

 

Ruokaa ja juomaaTeltassa Cinételtassa

Festivaaliyleisölle tarjotaan tilaisuus viihtyä elokuvien katselun välissä Cinételtassa, joka pystytetään Kulttuurikeskuksen eteen. Myynnissä ruokaa ja juomaa, ja tarjolla elokuva- ja musiikkiohjelmaa sekä keskustelutilaisuuksia Espoo Cinén elokuvien teemoissa.


Harmaa-palkki

Harmaa-palkki

Kaueuden valta, Elegy

Kuukauden leffa toukokuussa


Tiistaina 19. toukokuuta Louhisalissa esitetään Isabel Coixetin KAUNEUDEN VALTA (Elegy). Pääosia tässä vavahduttavassa draamassa esittävät Ben Kingsley ja Penélope Cruz! Lue lisää täältä >>

Harmaa-palkki
Harmaa-palkki

YLEISOA

Espoo Cinén festari-blogi 2008


Ciné-blogi tarjoaa kokemuksia, tunnelmapaloja ja havaintoja kahden festivaalivieraan näkökulmasta koko tapahtuman ajan. Ciné-blogi luettavissa täällä>>

Sydesk SiteDesk