Leffasuosituksia osa IV

Festivaali alkaa ylihuomenna! Kelpaisiko vielä muutama elokuvavinkki? Elokuva-alan monitoiminainen, Espoo Cinén hallituksen jäsen Manna Katajisto paljastaa omat suosituksensa:

Neljä suosikkia:

KOTIMAINEN JUHLANÄYTÖS (Ohjaus: Useita ohjaajia)
"Ainutlaatuinen tilaisuus nähdä kattaus parhaita kotimaisia lyhytelokuvia valkokankaalla. Älä missaa tätä. Nämä ovat hiottuja timantteja, jotka loistavat kirkkaina isolla kankaalla. Katto-elokuvan ohjaaja Teppo Airaksinen työstää parhaillaan pitkää elokuvaa ja Teemu Nikin Saatanan kanit tarjoilee naurujen lisäksi viiltävää analyysiä suomalaisista ja yhteiskunnastamme."

RAVENOUS (Ohjaus: Robin Aubert)
"Jos Ravenous pitäisi lokeroida, se olisi art house-kauhua, joka luo uutta. Upeasti kuvattu elokuva, josta helposti laittaisi kehyksiin tuhansia hienoja kuvia. Pelottavinta elokuvassa ei ole väkivalta, vaan ihmiskunnan ja sen kulttuurin loppuminen. Nyt on herkullinen tilaisuus nähdä ensimmäinen zombie-elokuvasi, jos se vielä odotuttaa itseään."

ROCK'N ROLL (Ohjaus: Guillaume Canet)
"Jotain ihan muuta. Marion Cotillardin ja Guillaume Canetin ilotulitusta. Huikean hauska matka kohti lähes älytöntä loppua. Todella virkistävä!"

THE GREEN LIE (Ohjaus: Werner Boote)
"Täydellisen ajankohtainen ja mielenkiintoinen dokumentti viherpesusta ja siitä, miten maailma makaa monikansallisten yhtiöiden hallinnassa."

Tätä odotan:

3 THINGS (Ohjaus: Jens Dahl)
"Tämän elokuvan aion itse katsoa Cinéssä. Koska elämään pitää saada välillä laadukasta jännitystä ja nordic noiria :)."


Festivaalilla on tarjolla näiden lisäksi vielä kymmeniä muitakin upeita elokuvakokemuksia! Tutustu ohjelmistoon kokonaisuudessaan elokuvakohtaisilla sivuilla.