Avoimet työ- ja harjoittelupaikat

​AVOIMET TYÖ- JA HARJOITTELUPAIKAT

Espoo Ciné on vuosittain Espoossa järjestettävä eurooppalaisen elokuvan festivaali, jonka ohjelmisto tuo koko eurooppalaisen nykyelokuvan kattauksen valkokankaille. Rinnalla järjestetään kolmatta kertaa lasten- ja nuortenelokuvatapahtuma Junior Ciné sekä olohuoneita kiertävä Ciné kylässä –hanke. Espoo Cinén järjestää vuosittain Espoon elokuvajuhlat ry, joka on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys. 30. Espoo Ciné järjestetään toukokuussa 2019.

FESTIVAALIHARJOITTELIJA JA TIEDOTUSHARJOITTELIJA

Tarjoamme kulttuurialan opiskelijalle työharjoittelupaikan festivaaliassistenttina. Festivaaliassistentti työskentelee festivaalin tuotannosta sekä tapahtumista vastaavan koordinaattorimme sekä vapaaehtoiskoordinaattorin työparina ja työt koostuvat moninaisista tapahtumatuotantoon ja festivaalityöhön liittyvistä tehtävistä. Assistentilta edellytetään kokemusta tapahtumajärjestämisestä, organisointikykyä ja innostunutta asennetta. Työharjoittelun kesto on n. 2,5–3 kk (soviteltavissa) ja sijoittuu aikavälille 1.3.–31.5.2019. Työ on kokoaikaista ja siitä maksetaan korvaus.

Tarjoamme kulttuuri-/viestintäalan opiskelijalle työharjoittelupaikan festivaalin tiedotusassistenttina. Tiedotusharjoittelija työskentelee festivaalitiedottajan alaisuudessa ja työt koostuvat moninaisista tiedotukseen ja markkinointiin liittyvistä tehtävistä painopisteenä ennen kaikkea sosiaalinen media sekä festivaalin verkkosivujen sisällöt. Harjoittelijalta vaaditaan oikeakielisyyttä sekä suomeksi että englanniksi, ja elokuvan sekä sosiaalisen median tuntemus katsotaan eduksi.  Työharjoittelun kesto on n. 2,5–3 kk (soviteltavissa) ja sijoittuu aikavälille 1.3.–31.5.2019. Työ on kokoaikaista ja siitä maksetaan korvaus.

Hakemukset ansioluetteloineen pe 18.1.19 mennessä toiminnanjohtaja Mia Vainikaiselle (mia.vainikainen @ espoocine.fi). Lisätietoja tehtävistä saa toiminnanjohtajalta sähköpostitse.