Logo 2017
EC HEADER SA 179X73

Millainen festivaalikävijä sinä olet? Tutkittua tietoa elokuvafestivaalien yleisöistä

Espoo Ciné teetti Suomen elokuvasäätiön rahoittaman tutkimuksen pääkaupunkiseudun isojen elokuvafestivaalien yleisöistä. Tutkimukseen osallistuivat Espoo Cinén lisäksi DocPoint, Night Visions sekä Rakkautta & Anarkiaa. Tutkimus toteutettiin vuoden 2018 festivaaleilla yleisökyselynä ja siihen osallistui lähes tuhat vastaajaa.

Nyt tutkimus on valmistunut. Tuloksissa korostuu mm. että vastaajat olivat yleensä erittäin tyytyväisiä kokemuksiinsa kaikilla tutkituilla festivaaleilla ja sitoutuneita osallistumaan tapahtumiin myös tulevaisuudessa. Tutkimuksessa hahmotettiin myös festivaalien tärkeimmät kävijätyypit: "harrastajat", "kulttuuri-ihmiset", "sosiaaliset" ja "peruskävijät". Espoo Cinéssä korostui erityisesti "kulttuuri-ihmisten" segmentti. Koko mielenkiintoiseen tutkimusraporttiin pääsee tutustumaan Suomen elokuvasäätiön verkkosivuilla. Käy katsomassa mihin kävijätyyppiin sinä kuulut!

Toukokuussa 2019 järjestettävään Espoo Cinéen voi nyt ostaa lahjakortin jo joululahjaksi! Lahjapakkauksessa on kuuden lipun sarjakortti sekä Espoo Ciné -kassi tarjoushintaan 40 €.

Lahjakortit ovat myynnissä Kino Tapiolassa teatterin aukioloaikoina. Kortit tulevat myyntiin tänään (ke 5.12.), kun Kinolla esitetään European Cinema Nightin kunniaksi ilmaisnäytöksenä Aki Kaurismäen viimeisin elokuva, Toivon tuolla puolen! Lisätietoja juhlanäytöksestä löytyy Kino Tapiolan sivuilta.

Lahjakortti 500x375


EC-footer

Osoitelähde: Asiakasrekisteri, uutiskirjeen tilaajat.