Logo 2017 ESPOO CINÉ
INTERNATIONAL
FILM FESTIVAL
Junior Ciné
EspooCine 2018 paakuva

ESPOO CINÉ ETSII JÄLLEEN TALKOOLAISIA!

Seuraava Espoo Ciné järjestetään 4.-13. toukokuuta 2018 ja etsimme jälleen vapaaehtoisia tekemään kanssamme festivaalia! Talkoolaisena toimiminen on mukava tapa päästä sisälle festivaaliin ja sen tarjontaan. Voit lukea hakulomakkeesta lisää festivaalin erilaisista työnkuvista.

Palkaksi talkootyöstä saat festivaalipaidan, ruokailun joka työpäivälle sekä tietenkin staff-passin, jolla pääset katsomaan suurinta osaa festivaalin elokuvista. Eikä tietenkään sovi myöskään unohtaa uusia elämyksiä, mahtavia festarityyppejä ja varsin mukavaa karonkkaa festivaaliviikon päätteeksi.

Talkoolaisena sitoudut tekemään tarvittaessa 6 vuoroa, joiden pituudet vaihtelevat yleensä 4 ja 7 tunnin välillä. Vuoroja voi tehdä työnkuvasta riippuen sekä festivaalin aikana että sitä ennen. Talkoolaisena oleminen on varsin hauskaa hommaa, joten ilmoittaudu ihmeessä mukaan!

Toivottavasti nähdään! Terveisin,
Espoo Cinén kööri


*Etunimi:     

*Sukunimi:     

*Sähköpostiosoite:  

*Puhelinnumero:  

*Syntymävuosi:  

*Kaupunginosa, jossa asut:  

*Onko sinulla ajokortti?
Kyllä, B-ajokortti
Kyllä, C-ajokortti
ei / en halua ajaa

*Pystytkö ja haluaisitko tehdä arkisin päivävuoroja jo ennen festivaalia? (Esimerkiksi toimistolla, lipunmyynnissä, infossa)
Kyllä
En

*Pääsetkö tekemään verkkosivuja noin kuukautta ennen festivaalia?
Kyllä
En

*Osaatko käyttää seuraavia ohjelmistoja:
 Adobe Photoshop
 Adobe Illustrator
 Adobe InDesign
 En osaa

*Oletko ollut aiemmin talkoolaisena Cinéssä, ja jos niin missä työssä?
 

*Oletko ollut talkoolaisena muilla festivaaleilla, missä työssä?
 

*Kerro hieman itsestäsi, mitä opiskelet tai teet työksesi, luonteestasi yms.
 

*Klikkaa mistä kaikista työtehtävistä olisit kiinnostunut:

 Info: Infolainen työskentelee ennen festivaalia ja/tai festivaalin aikana festivaali-infossa palvellen kävijöitä, vieraita ja median edustajia sekä pitää Ciné-lounge-tilaa yleisesti yllä ja siistinä.

 Oheistuotemyynti: Oheismyyjät työskentelevät Espoo Kulttuurikeskuksessa Tapiolassa tai Finnkino Sellossa Leppävaarassa. He myyvät tai avustavat (Sello) lipunmyyjiä oheistuotteiden myynnissä. Sellossa oheismyyjien työnkuvaan kuuluu lisäksi teatteri-infolaisena toimiminen sekä salivastaavan tehtävät.

 Salivastaava: Salivastaavat työskentelevät Espoon Kulttuurikeskuksessa tai Kino Tapiolassa. Heidän tehtäviinsä kuuluu mm. lippujen tarkastus, yleisön ohjaus, esittelyjen valmistelu, yhteistyö koneenkäyttäjien kanssa, näytösten valvonta ja salin siistiminen.

 Lipunmyynti: Lipunmyyjät myyvät elokuvalippuja ja ennakkomyynnin aikana myös oheistuotteita. Lipunmyyjien vuorot alkavat pikkuhiljaa jo huhtikuun lopulta ennakkomyynnin käynnistyessä Espoon Kulttuurikeskuksella (17.4.). Aikaisempi myynti- tai asiakaspalvelukokemus on eduksi, mutta tietenkin jokainen myyjä saa myös vastaavalta koulutuksen työhönsä.

 Somistus: Somistajat levittävät julisteet ohjeistuksen mukaisesti festivaalin tapahtumapaikoille. Työssä tarvitaan silmää kokonaisuuksille ja yksityiskohdille sekä rivakkuutta. Työpäivät saattavat olla pitkiä.

 Jakelu: Festivaaleilla tarvitaan aina apua julisteiden, lehtien ja ohjelmakarttojen jakelussa ennen festivaalia. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään myös tai vain ennen festivaalia klikkaa tätä namiskaa.

 Toimisto ja tiedotus: Toimistolle tarvitaan monipuolisiin tehtäviin ja päivistystämään talkooapua sekä festivaalin aikana että sitä edeltävälle ajalle. Myös kokemusta omaavat tiedotuksen avustajat, joilla sormet sulavasti näppäimistöllä juoksevat, ovat iso apu sekä ennen festivaalia että sen aikana.

 Valo- tai videokuvaus: Sinulle joka olet hyvä valokuvaamaan ja osaat työskennellä itsenäisesti. Laita meille linkkiä ottamiisi kuviin/videoihin!
 


Junior Ciné: Reippaita apulaisia tarvitaan pitämään huolta lasten ja nuorten näytöksistä, avustamaan työpajoissa ja seminaarissa. Lisäksi tarvitsemme kahta talkoolaista toimimaan vastuutehtävissä. Työt ajoittuvat aamu- ja päiväsaikaan. Plussaa jos mediakasvatus kiinnostaa!
 
 Vieras-host: Vieras-hostit pitävät huolta festivaalin ulkomaisten tekijävieraiden hyvinvoinnista ja edustavat festivaalia vierailun ajan. Hostin tulee olla käytettävissä koko vierailun ajan aamusta iltaan. Vierailijat viipyvät yleensä 2-4 yötä.

 Järjestyksenvalvonta: Löytyykö sinulta kenties voimassa oleva järjestyksenvalvontakortti?

*Haluaisitko tehdä festivaalimateriaalien (julisteet, lehdet, ohjelmakartat) jakelua ennen festivaalia vapaalippuja vastaan? Jos esimerkiksi jaat kymmenen julistetta, saat kaksi vapaalippua. Liput voit antaa vaikka kaverille tai varmistaa niillä pääsyn juuri Siihen leffaan jota et varmasti halua missata!
Kyllä
En

Haluatko kysyä tai ehdottaa jotain? Sana on vapaa