Logo 2017 ESPOO CINÉ
INTERNATIONAL
FILM FESTIVAL
Junior Ciné
PATHS A
PATHS B
PATHS C
Chris Miera

Paths
(Ein Weg)

Saksa 2017
Saksankielinen, tekstitys englanniksi
108 min
Sallittu yli 12-vuotiaille


Nelikymppiset Andres ja Martin ovat olleet pitkään yhdessä. Heillä on teini-ikäinen poika, ja suhde on vakiintunut ja tasaantunut. Nyt töihinsä keskittyneiden miesten välille on alkanut muodostua etäisyyttä ja pinnan alla kytee tyytymättömyys. He ovat lähdössä pitkään odotetulle ja suhteen kannalta tärkeälle lomamatkalle tuttuihin alkutalven merenrantamaisemiin. Synkkänä myrskyävän meren äärellä laukeaa pitkään taustalla muhinut kriisi. Tarina siirtyy ajassa 13 vuotta taaksepäin ja miehet ovat ensitreffeillä, rakastumisen huumassa.

Paths kertoo yhden pariskunnan rakkaustarinan aina ensimmäisestä suudelmasta nykyhetkeen. Chris Mieran ohjaama, kirjoittama ja kuvaama parisuhdedraama on kerrottu mukavan arkisesti, mutta  onnistuneilla ja yllättävillä käänteillä.
Timo Kuismin
Paths DIRECTOR

Ohjaus: Chris Miera

Saksalaisen Chris Mieran ohjaama Paths on hänen esikoispitkänsä, jonka hän on myös kuvannut, tuottanut ja käsikirjoittanut sen itse. Se sai ensi-iltansa Berliinin elokuvafestivaalilla helmikuussa ja oli ehdokkaana Teddy-palkinnon saajaksi.
Käsikirjoitus: Philipp Österle & Chris Miera
Näyttelijät: Mike Hoffmann, Mathis Reinhardt, Tom Böttcher, Cai Cohrs, Peer Martiny, Anna Schimrigk, Eva Horacek
Tuotanto: Chris Miera / Filmuniversität Babelsberg Konrad Wolf
Myynti: Loco Films

IMDb

Näytökset