Logo 2017 ESPOO CINÉ
INTERNATIONAL
FILM FESTIVAL
Junior Ciné
JULIE AND THE SHOE FACTORY A
JULIE AND THE SHOE FACTORY B
JULIE AND THE SHOE FACTORY C
Paul Calori & Kostia Testut

Julie and the Shoe Factory
(Sur quel pied danser)

Ranska 2016
Ranskankielinen, tekstitys englanniksi
90 min
Sallittu kaikenikäisille


Nuori Julie haluaisi intohimoisesti minkä tahansa vakinaisen työpaikan pätkätöiden sijaan ja on valmis tarttumaan mihin tahansa mahdollisuuteen. Julie saa paikan designer-kenkiä valmistavasta tehtaasta, mutta vakituinen työpaikka ei olekaan niin vakituinen kuin Julie uskoo. Työläisten asema heikkenee tehostamisen myötä, mutta tehtaan naiset eivät tähän suostu, vaan keksivät nerokkaan keinon vaikuttaa johdon päätökseen siirtää työpaikat muualle.

Julie and the Shoe Factory on raikas elokuva työstä ja työnteosta. Musikaalin ja komedian yhdistelmä saa hymyn huulille, ja elokuvan hurmaavan nostalgiset  tanssi- ja musiikkikohtaukset  julistavat työväenluokan sanomaa.
Manna Katajisto
Julie and the Shoe Factory DIRECTORS

Ohjaus. Paul Calori & Kostia Testut

Paul Calori (s. 1978) Kostia Testut (s. 1980) ovat ranskalaisia elokuvaohjaajia ja käsikirjoittajia. Calori on aiemmin ohjannut lyhytelokuvia sekä yksin että Kostia Testut'n kanssa. Julie and the Shoe Factory on ohjaajaduon ensimmäinen kokoillan elokuva.
Käsikirjoitus: Paul Calori & Kostia Testut
Musiikki: Olivier Daviaud
Koreografi: Nasser Martin-Gousset
Näyttelijät: Pauline Etienne, Olivier Chantreau, François Morel, Loïc Corbery, Julie Victor, Clémentine Yelnik, Vladimir Granov
Tuotanto: Xavier Delmas / Loin Derrière l'Oural
Myynti: Films Boutique

IMDb

Näytökset