Logo 2017 ESPOO CINÉ
INTERNATIONAL
FILM FESTIVAL
Junior Ciné
PapulaBOX A
PapulaBOX B
PapulaBOX C
Kimmo Koskela

papulaBOX

Suomi 2017
Ei dialogia
22 min
Sallittu kaikenikäisille
Kun papulaBOX hajoaa, lähtevät Pallo, Neliö ja Kolmio seikkailemaan ympäri Helsinkiä kadonneen palan perässä. Kaupunki on täynnä hauskoja ja mielenkiintoisia asioita, jotka kiinnittävät papuloiden huomion. Tanssiseikkailu jatkuu kadonneen palan vilistäessä piilosta piiloon.

papulaBOX on hyvän mielen tanssiteos, joka hymyilyttää ikään katsomatta. Kolmen tanssijan geometriset liikkeet äänitehosteineen ja hassuine ilmeineen viihdyttävät erityisesti perheen pienimpiä. papulaBOX esitetään Junior Cinén maksuttomassa Perhepäivän näytöksessä.
Rita Haapasaari

PapulaBOX DIRECTOR

Koreografi: Simo Heiskanen

Simo Heiskanen opiskeli Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen laitokselta 1991-95. Heiskanen on työskennellyt laajalti tanssin alueella tanssijana sekä koreografina. Hän on myös vastannut usein teostensa musiikista, äänisuunnittelusta ja visualisoinnista.
papulaBOX director

Ohjaaja: Kimmo Koskela

Kimmo Koskela (s. 1960) suomalainen ohjaaja, kuvaaja sekä tuottaja. Hän on työstänyt useita lyhytelokuvia, dokumentteja sekä fiktioelokuvia. Koskelan musiikkidokumentti Soundbreaker sai Jussi-ehdokkuuden vuonna 2013 dokumenttielokuvien sarjassa.
Tanssijat: Jonna Aaltonen, Jori Kaksonen, Simo Heiskanen
Tuotanto: Maria Jännes & Kimmo Koskela /  Hattara Films
Kopio: Hattara Films

Näytökset