Logo 2017 ESPOO CINÉ
INTERNATIONAL
FILM FESTIVAL
Junior Ciné
ORPHAN A
ORPHAN B
ORPHAN C
Arnaud des Pallières

Orphan
(Orpheline)

Ranska 2016
Ranskan- ja englanninkielinen, tekstitys englanniksi
111 min
Sallittu yli 16-vuotiaille


Nuoren tytön leikki maaseudulla ystävien kanssa päättyy tragediaan. Teinityttö jatkaa loputonta karkailuaan, koska missä tahansa on helpompi olla kuin kotona. Nuori nainen muuttaa Pariisiin ja päätyy vaikeuksiin. Kolmekymppinen opettaja uskoo vihdoin vakiintuneensa ja löytäneensä paikan elämässä. Mutta miten nämä neljä henkilöä liittyvät toisiinsa - vai liittyvätkö sittenkään mitenkään?

Erinomaisesti rakennettu episodielokuva avautuu katsojalle vähitellen, ja lopulta palaset loksahtavat kohdalleen. Tarina identiteetin häilyvästä rakentumisesta sekä naisen taistelusta elämänsä ja vapautensa puolesta. Ranskalaisauteur Arnaud des Pallièresin uutuusdraaman rooleissa on näyttävä joukko ranskankielisen elokuvan tämän hetken kysytyimpiä näyttelijöitä.
Mickael Suominen
Orphan DIRECTOR

Ohjaus: Arnaud des Pallières

Ranskalainen ohjaaja Arnaud des Pallières (s. 1961) on elokuviensa käsikirjoittaja sekä leikkaaja. Suomessa hänet muistetaan Espoo Cinéssä esitetystä Michael Kohlhaas -elokuvasta (2013). Hän on ohjannut dokumenttielokuvat Gertrude Steinista sekä Disneylandista.
Käsikirjoitus: Christelle Berthevas & Arnaud des Pallières
Näyttelijät: Adèle Haenel, Adèle Exarchopoulos, Solène Rigot, Gemma Arterton, Jalil Lespert, Nicolas Duvauchelle, Sergi Lopez
Tuotanto: Michel Klein & Serge Lalou / Les Films Hatari & Les Films d'Ici
Myynti: Le Pacte

IMDb

Näytökset