Logo 2017 ESPOO CINÉ
INTERNATIONAL
FILM FESTIVAL
Junior Ciné
OFFLINE A
OFFLINE B
OFFLINE C
Florian Schnell

Offline
(Offline - Das Leben ist kein Bonuslevel)

Saksa 2016
Saksankielinen, tekstitys suomeksi
87 min
Sallittu yli 12-vuotiaille
Suositellaan yli 13-vuotiaille


17-vuotias Jan pelaa ahkerasti tietokonepelejä eikä koulunkäynti liiemmin kiinnosta. Pelimaailmassa Jan on yksi parhaimmista pelaajista, jonka rinnalla kuka tahansa haluaisi seistä. Kun suuri peliturnaus lähestyy, hakkeroi joku Janin tilin, ja pian myös puhelimen ja pankkikortin. Jan lähtee selvittämään asiaa ja käy ilmi, ettei hän ole ongelman kanssa yksin. Jan lyöttäytyy yhteen toisen huippupelaajan, Karon, kanssa ja kohta heillä on edessä elämää suurempi seikkailu, jossa pelimaailma sekoittuu todellisuuteen.

Offline tarjoaa vauhdikkaan ja humoristisen katsauksen nuorten maailmaan pelikulttuurin kautta. Pelaaminen voi olla yhtäältä hupia mutta toisaalta tarjota tien itsenäistymiseen, ystävyyteen ja oman paikkansa löytämiseen.
Maria Lehtonen

Ohjaus: Florian Schnell

Florian Schnell (s. 1984) on saksalainen ohjaaja ja käsikirjoittaja. Hän on erikoistunut lasten ja nuorten elokuviin. Offline on hänen lopputyönsä Ludwigsburgin elokuva-akatemiasta ja samalla hänen ensimmäinen pitkä elokuvansa.
Käsikirjoitus: Jan Cronauer & Florian Schnell
Näyttelijät: Moritz Jahn, Mala Emde, Uğur Ekeroğlu, Hannes Wegener, Marc Zwinz, David Schütter, Amelie Plaas-Link, Kida Khodr Ramadan
Tuotanto: Benjamin Munz, Anne Büttner & Marc Junker / Rat Pack Filmproduktion
Kopio: Renate Zylla

IMDb

Näytökset