Logo 2017 ESPOO CINÉ
INTERNATIONAL
FILM FESTIVAL
Junior Ciné
MIss Impossible A
Miss Impossible B
Miss Impossible C
Emilie Deleuze

Miss Impossible - hankalan maineessa
(Jamais contente)

Ranska 2016
Ranskankielinen, tekstitys suomeksi
90 min
Sallittu kaikenikäisille


13-vuotias Aurore on toistamiseen seitsemännellä luokalla, vihaisena ja turhautuneena. Hänen vanhempiaan väsyttää, kotona huomion varastavat täydellinen pikkusisko sekä isosiskon rakkauselämä, välit parhaaseen ystäväänkin ovat koetuksella. Kaiken vääryyden lomassa Aurorelle avautuu mahdollisuus laulaa bändissä.
 
Auroren teiniangstia ja teini-ikäisen elämän käänteitä katsotaan Emilie Deleuzen hyväntuulisessa nuoruuden kuvauksessa huumorilla ja lämmöllä. Auroren valoisat hetket kumpuavat salamyhkäisesti huonoista kokemuksista ja samalla tavalla löytyy myös Auroren lahjakkuus: vahingossa, silloin kun sen olemassaolon suhteen on jo luovutettu.
Suvi Annola
Miss Impossible DIRECTOR

Ohjaus: Emilie Deleuze

Emilie Deleuze (s. 1964) on ranskalainen elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja. Hänen tunnetuimpia töitään ovat Peau neuve (1999) ja Mister V. (2003). Miss Impossible - hankalan maineessa palkittiin Euroopan elokuva-akatemian nuoren yleisön valintana vuonna 2016.
Käsikirjoitus: Marie Desplechinin kolmiosaisen romaanisarjan Le Journal d'Aurore ensimmäiseen osaan pohjautuen Emilie Deleuze & Laurent Guyot
Näyttelijät: Léna Magnien, Patricia Mazuy, Philippe Duquesne, Catherine Hiegel, Alex Lutz
Tuotanto: Patrick Sobelman / Agat Films
Kopio: Helsinki International Film Festival

IMDb

Näytökset