Logo 2017 ESPOO CINÉ
INTERNATIONAL
FILM FESTIVAL
Junior Ciné
KID A Sebastien-Raymond-Fi
KID B © Sebastien Raymond Fin aout productions
KID C © Sebastien Raymond Fin aout productions
Philippe Lioret

A Kid
(Le Fils de Jean)

Ranska 2016
Ranskan- ja englanninkielinen, tekstitys englanniksi
98 min
Sallittu yli 12-vuotiaille


Ranskalainen Mathieu on elänyt 33-vuotiaaksi ilman, että hänellä on hajuakaan omasta isästään. Yksi puhelinsoitto aloittaa miehen elämässä kokonaan uuden luvun. Mathieu saa paitsi tietää isänsä olleen kanadalainen, myös sen, että tämä on hiljattain kuollut. Kun Mathieu kuulee vielä velipuolistaankin, hän päättää lähteä hautajaisiin ja tutustumaan omiin juuriinsa. Montrealissa kukaan ei kuitenkaan tunnu piittaavan Mathieun olemassaolosta. Eikä tämä suinkaan ole reissun suurin yllätys.

A Kid on hienovarainen kuvaus pojasta etsimässä perhettä, jota hänellä ei koskaan ollut. Lämmin draama tutkii tarkkasilmäisesti perheen dynamiikkaa ja pohtii kuinka paljon sillä, mistä olet kotoisin onkaan tekemistä sen kanssa, kuka olet nyt.
Jenni Ukkonen
Kid DIRECTOR

Ohjaus: Philippe Lioret

Philippe Lioret (s. 1955) on palkittu ranskalainen elokuvaohjaaja, jonka viimeisimpiin töihin lukeutuvat kuolemansairaasta tuomarista kertova Mitä ikinä haluat (2011) sekä Espoo Cinéssä nähty laittoman siirtolaispojan tarina Welcome (2009).
Käsikirjoitus: Jean-Paul Dubois'n teoksen Si ce livre pouvait me rapprocher de toi pohjalta Philippe Lioret & Nathalie Carter
Näyttelijät:Pierre Deladonchamps, Gabriel Arcand, Catherine de Léan, Marie-Thérèse Fortin, Pierre-Yves Cardinal, Patrick Hivon
Tuotanto: Marielle Duigou & Philippe Lioret /  Fin Août
Myynti: Le Pacte

IMDb

Näytökset