Logo 2017 ESPOO CINÉ
INTERNATIONAL
FILM FESTIVAL
Junior Ciné
Tomorrow C
Tomorrow B
Tomorrow A

Cyril Dion & Mélanie Laurent

Tomorrow: Kohti parempaa huomista
(Demain)

Ranska 2015
Englannin-, ranskan- ja suomenkielinen, tekstitys suomeksi
118 min
Sallittu kaikenikäisille
Suositellaan yli 7-vuotiaille


Miltä näyttää huominen? Onko yksittäisillä teoilla merkitystä, kun vastassa on ilmastonmuutos tai nälänhätä? Entä mikä merkitys on infrastruktuurilla maailman pelastamisen kanssa? Ympäristöaktivisti Cyril Dion ja näyttelijä Mélanie Laurent tarttuivat yhdessä haastavaan aiheeseen ja onnistuivat tekemään yhden viime vuosien sykähdyttävimmistä dokumenteista.

Tomorrow: Kohti parempaa huomista avaa niin globalisaatiota kuin ruohonjuuritason aktivismia laajalla katseella, ja se lähestyy maailman pelastamisen tematiikkaa onnistumisten kautta. Katsojaennätyksiä rikkonut elokuva näyttää, että jokainen pystyy kantamaan kortensa kekoon. Dokumentti inspiroi pohtimaan, mitä itse voisi tehdä kestävän kehityksen ja tulevaisuuden hyväksi.
Maria Lehtonen
Tomorrow DIRECTORS

Ohjaus: Cyril Dion & Mélanie Laurent

Cyril Dion (s. 1978) on ranskalainen aktivisti, kirjoittaja ja ohjaaja. Mélanie Laurent (s. 1983) on ranskalainen näyttelijä, laulaja, käsikirjoittaja ja ohjaaja. Tomorrow on heidän ensimmäinen yhteisohjauksensa, joka voitti. Heidän parhaan dokumenttielokuvan César-palkinnon 2016.
Käsikirjoitus: Cyril Dion & Mélanie Laurent
Tuotanto: Bruno Levy / Move Movie
Levitys: Cinemanse

IMDb

Näytökset