Logo 2017 ESPOO CINÉ
INTERNATIONAL
FILM FESTIVAL
Junior Ciné
Date for Mad Mary A
Date for Mad Mary C © Mongrel Media
Date for Mad Mary C
Darren Thornton

A Date for Mad Mary

Irlanti 2016
Englanninkielinen, ei tekstitystä
82 min
Sallittu yli 12-vuotiaille
Maryn palattua lyhyeltä vankilareissulta takaisin kotikaupunkiin, tuntuu kaikki kaikki jotenkin vinksahtaneelta. Jopa hänen paras ystävänsä Charlene vain valmistelee unelmahäitään, eikä ehdi lähteä baariin. Ja kun Charlene lakonisesti toteaa, ettei Mary tarvitse avec-kutsua häihin, Mary ymmärtää, että nyt pitää toimia ja alkaa vimmatusti etsiä itselleen deittiä juhlia varten.
Seurauksena on pitkä lista koomisia ja epäonnisia treffejä, kun sopivaa miestä ei tahdo löytyä. Samalla Mary kuitenkin ystävystyy häihin valokuvaajaksi palkatun Jessin kanssa. Mutta mitä Mary oikeasti haluaa?

Romanttisen komedian kliseitä sekä hyödyntävä että niillä leikkivä elokuva on samanaikaisesti viihdyttävä ja syvä tarina ystävyydestä ja ensirakkaudesta. Elokuva palkittiin viime vuoden parhaan irlantilaisen elokuvan IFTA-palkinnolla. 
Annika Vainio
Date for Mad Mary DIRECTOR

Ohjaus: Darren Thornton

Darren Thornton (s. 1976) on irlantilainen ohjaaja ja käsikirjoittaja. Hän on perustanut Calipo Theatre Companyn 1995 ja ohjannut useita näytelmiä lyhytelokuvien lisäksi. A Date for Mad Mary on Thorntonin esikoisohjaus pitkän elokuvan saralla.
Käsikirjoitus: Yasmine Akramin näytelmän 10 Dates with Mad Mary pohjalta Darren Thornton & Colin Thornton
Näyttelijät: Seána Kerslake, Tara Lee, Charleigh Bailey, Denise MacCormack, Siobhán Shanahan
Tuotanto: Juliette Bonass, Ed Guiney / Element Pictures
Kopio: Pascale Ramonda

IMDb

Näytökset