Logo 2017 ESPOO CINÉ
INTERNATIONAL
FILM FESTIVAL
Junior Ciné
INTO THE FOREST A
INTO THE FOREST B
INTO THE FOREST C
Gilles Marchand

Into the Forest
(Dans la forêt)

Ranska, Ruotsi 2016
Ranskan-, englannin- ja ruotsinkielinen, tekstitys englanniksi
103 min
Sallittu yli 16-vuotiaille


Espoo Cinén vieraanakin olleen Gilles Marchandin uutuuselokuva on hiipivää psykologista kauhua tarjoava kertomus ranskalaisen eroperheen isästä ja hänen kahdesta pienestä pojastaan. Kolmikko lähtee Ruotsiin lomailemaan. Turistikohteiden sijaan isä halua näyttää jälkikasvulleen hiljaisuuden ja loputtomat erämaat. Pojat saavat kokea miten kännyköitä räpläävä nykyihminenkin pärjää luonnon armoilla, kunhan vain tarpeeksi yrittää.

Mutta metsä yllättää matkailijat. Se on pelottavan arvaamaton ja kauhu tuntuu kurottavan kättään jokaisen puun takaa. Mitä syvemmälle matka jatkuu, sitä ohuemmaksi käy sivistyksen pintakerros kunnes se lopulta katoaa. On aika kohdata alitajunnan synkimmät pedot.
Timo Kuismin
Into the Forest DIRECTOR

Ohjaus: Gilles Marchand

Gilles Marchand (s. 1963) on ranskalainen ohjaaja sekä käsikirjoittaja. Marchand on käsikirjoittanut mm. elokuvan Harry, ystävä henkeen ja vereen (2000). Espoo Cinéssä on esitetty molemmat hänen aiemmat ohjauksensa Black Heaven (2010) ja Who Killed Bambi? (2003).
Käsikirjoitus: Gilles Marchand & Dominik Moll
Näyttelijät: Jérémie Elkaïm, Timothé Vom Dorp, Théo Van de Voorde, Mika Zimmerman, Sophie Quinton, Mireille Perrier
Tuotanto: Valérie Donzelli, Jérémie Elkaïm, Mina Driouche, Christer Nilson, Frida Hallberg, Olivier Guerpillon & Simon Perry / Les Films de Françoise, Götafilm & Film i Väst
Kopio: Göta Films

IMDb

Näytökset