Logo 2017 ESPOO CINÉ
INTERNATIONAL
FILM FESTIVAL
Junior Ciné
Back for Good A
Back for Good B
Back for Good C
Mia Spengler

Back for Good

Saksa 2016
Saksankielinen, tekstitys englanniksi
91 min
Sallittu yli 12-vuotiaille
Kolmekymppinen Angie on huumeiden kanssa sekoileva bilehile ja viime viikon tosi-tv-tähti, jolla ei ole julkisuusarvoa enää nimeksikään. Hän olisi valmis myymään itsensä mihin hintaan tahansa ihan mihin vain törkysarjaan, mutta kukaan ei ole kiinnostunut moisesta hattarasta.

Niinpä Angie joutuu pakkaamaan minihameensa ja korkokenkänsä ja muuttamaan takaisin kotikonnuilleen äitinsä ja siskonsa luokse saksalaiseen pikkukylään. Kotikylässään hän on vielä joillekin maaseudun pölyt taakseen jättänyt menestyjä, mutta useimmille pelkkä luuseri. Jokaista ihohuokostaan myöten itsensä peliin laittava Kim Riedle tekee räväkässä komediassa erityisen hyvän pääosaroolin.
Timo Kuismin
Back for Good DIRECTOR

Ohjaus: Mia Spengler

Saksalaiskorealainen Mia Spengler (s. 1986) jätti muusikonuransa saadessaan  assistentin paikan ohjaaja Hans Weingartnerilta. Spengler opiskeli Baden-Württembergin elokuva-akatemiassa. Back for Good on hänen ensimmäinen kokopitkä elokuvansa.
Käsikirjoitus: Stefanie Schmitz & Mia Spengler
Näyttelijät: Kim Riedle, Leonie Wesselow, Juliane Köhler, Nicki Von Tempelhoff, Emma Drogunova, Hanife Sylejmani, Anna Oussankina, Lena Thom, Arndt Schwering-Sohnrey, Ulrike Krumbiegel
Tuotanto: Rüdiger Heinze, Stefan Sporbert / Zum Goldenen Lamm Filmproduktion
Kopio: Zum Goldenen Lamm Filmproduktion

IMDb

Näytökset