Logo 2017 ESPOO CINÉ
INTERNATIONAL
FILM FESTIVAL
Junior Ciné

All the Beauty A
All the Beauty B
All the Beauty C
Aasne Vaa Greibrokk

All the Beauty
(Alt det vakre)

Norja 2016

Norjankielinen, tekstitetty englanniksi

90 min

Sallitty yli 12-vuotiaille


Pariskunnan viime tapaamisesta on kulunut kymmenen vuotta, kun Sarah saapuu ex-miehensä Davidin kesämökille. David työstää näytelmäkäsikirjoitusta, johon hän on pyytänyt Sarahilta apua. Käsikirjoitus käsittelee Sarahin ja Davidin vuosikymmeniä kestänyttä tulista ja myrskyisää suhdetta. Kesäisten, mökillä vietettyjen päivien ja pitkien iltojen mittaan piirtyy esiin mosaiikkimainen kuva Davidin ja Sarahin suuresta ja kaiken hukuttavasta rakkaudesta neljällä eri vuosikymmenellä.

Raikkaassa norjalaisdraamassa on tavatonta lumoa. Se tavoittaa elämän ja sen rakkauksien väkevyyden, kaoottisuuden, haikean katoavaisuuden - ja sen kaiken kauneuden.
Jenni Ukkonen
All the Beauty DIRECTOR

Ohjaus: Aasne Vaa Greibrokk

Norjan elokuvakoulusta valmistunut Aasne Vaa Greibrokk (s. 1982) on ohjannut opintojensa yhteydessä kolme lyhytelokuvaa, joista To Whom It May Concern (2012) oli hänen lopputyönsä. All the Beauty on Greibrokkin debyyttiohjaus pitkän elokuvan saralla.
Käsikirjoitus: Hilde Susan Jægtnes
Näyttelijät: Ann Elenora Jørgensen, Magnus Krepper, Kristoffer Joner, Andrea Bræin Hovig, Marte Germain Christensen, Emil Johnsen, Isabel Toming, Preben Hodneland
Tuotanto: Hans-Jørgen Osnes & Yngve Sæther / Motlys
Kopio: Norsk filminstitutt

IMDb

Näytökset