Logo 2017 ESPOO CINÉ
INTERNATIONAL
FILM FESTIVAL
Junior Ciné
Ec17-blogi
Tylypahkasta pukusuunnitteluun

Tylypahkasta pukusuunnitteluun


Rita HaapasaariEspoo Cinén viestintäassistentti Rita Haapasaari ei pysty katsomaan kauhuelokuvia, mutta rakastaa supersankareita ja avant-gardea. Lista, jonka Rita haluaisi festivaalien aikana koluta läpi, käy koko tunneskaalan läpi.

In Loco Parentis

Kaikki Harry Potter -kirjat lukeneena tylypahkamainen maailma kiehtoo järjettömästi, joten lämminhenkinen dokumentti on varma valinta, kun haluaa tulla hyvälle tuulelle.

Light Therafter

Pidän hirveästi visuaalisesti kauniista elokuvista, joissa on paljon lähikuvia. Light Thereafter vaikuttaa juuri siltä: herkän upealta kuvaukselta, jonka tarina on yhtä jännittävä kuin visuaalinen ilme.

Requiem for Mrs. J.

Tämä elokuva vaatii varmasti oikean mielentilan, mutta harva asia on viime aikoina kuulostanut yhtä mielenkiintoiselta kuin musta komedia itsemurhasta.

Life Beyond Me

Pohjaan suurimman osan elokuvavalinnoistani pelkästään trailereihin, ja Life Beyond Me:n traileri saa ihanan, mutta surullisen kihinän aikaan. Koskettava draama äidistä, joka haluaa poikansa takaisin.

Never Ever

Haluaisin nostaa esiin Never Everin pukusuunnittelun, jonka takana on Diorin muotitalon entinen taiteellinen johtaja, Raf Simons, joka vaikuttaa nykyään Calvin Kleinilla. Ihanan yksinkertaista ja luonnollista kuten Simonsilta odottaa voi!

Tapahtuma, jota ei kannata jättää välistä

Suurin osa festivaalin tapahtumista alkaa tässä vaiheessa olla ohitse, mutta kannattaa ehdottomasti pistäytyä torstaina Olohuoneessa katsomassa The Pink Bike -lyhytelokuva iltapäivällä. Mielenkiintoinen ja puhutteleva pätkä, jonka jälkeen voi jatkaa fillariteemaa Espoo Cinén Fillari-illassa.

10 viimeisintä