Logo 2017 ESPOO CINÉ
INTERNATIONAL
FILM FESTIVAL
Junior Ciné
Ec17-blogi
Absurdius ja visuaaliset ärsykkeet

Absurdius ja visuaaliset ärsykkeet


Johanna VanttajaEspoo Cinén vapaaehtoiskoordinaattori Johanna Vanttaja ei oikein ehdi muilta tehtäviltään elokuvien ääreen, vaikka kovasti tekisi mieli. Johannan elokuvalista on koottu sillä perusteella mitkä elokuvat hän haluaisi festivaalin aikana nähdä. Mutu-tuntumat ja huhupuheet auttavat aina elokuvan valinnassa!

The Hippopotamus

Olen suuren suuri Stephen Fry fani. Ja Fry rakastaa kieltä, minkä huomasi jo novellia lukiessa. Ihana nähdä miten kirjan absurdius ja sanailoittelu kääntyy elokuvaksi.

Kills on Wheels

Absurdit komediat ja toiminta toimii kaltaiselleni häsääjälle todella hyvin. Mitä enemmän visuaalisia ärsykkeitä sen parempi.

Nocturama

Tämänhetkinen poliittinen ilmapiiri ja terroriuhka pelottaa, mihin Nocturama pureutuu kiinni. Erityisesti kiehtoo Bonellon tapa ottaa arka aihe käsittelyyn.

Young offenders

Olen asunut tovin Corkissa, Irlantilaisessa työläiskaupungissa, jossa paikallisten kielestä ja kulttuurista ei oikein ottanut selkoa. Young Offenders muistuttaa tästä ajasta ja tuo hyviä muistoja mieleen.

Tapahtuma, jota ei kannata jättää välistä: War/Peace-jatkoklubi

Mielenkiintoiset vieraat ja mielenkiintoinen aihe tekevät mielenkiintoisen tapahtuman. Tätä en jättäisi välistä festivaalien aikana!

10 viimeisintä