Logo 2017 ESPOO CINÉ
INTERNATIONAL
FILM FESTIVAL
Junior Ciné
Ec17-blogi
Festivaaliodotuksen ihanuus

Festivaaliodotuksen ihanuus


Taidenäyttelyn avajaiset, uusi teatterikausi, kesän musafestarit.......elokuvafestivaalit.
Tämä ihanan kutkuttava kulttuuritapahtumia yhdistävä tekijä; odotus.
 
Se palkitseva hetki kun saat juuri julkaistun ohjelmiston käden ulottuville. Oma kalenteri ja festivaalikalenteri rinnakkain alat suunnittelemaan elämääsi ohjelmiston ympärille.
Hallelujah painetut esitteet ja niiden hiirenkorville taitetut sivut! Kirjoittajan elämässä mobiiliversiot eivät ole vielä onnistuneet syrjäyttämään paperin selailun paremmuutta. Ja festarin jälkeen lehtistä säilytetään toki seuraavaan vuoteen asti.
 
Espoo Ciné  armahti kävijöitään odotuksessa useammallakin ennakkonäytöksellä. Viikko ennen festivaalin alkua WHS Teatteri Unionilla, Korjaamo Kinolla ja Rivierassa nautittiin poliittisesta draamasta, sirkuselämästä, viinistä, ohjaajadokumentista ja hullusta rakkaudesta. Näytökset antoivat hienon käsityksen tulevasta ohjelmistosta, ja onneksi kaikki elokuvat ovat katsottavissa uusiksi vielä festivaalin aikana.
 
Festari otti lähtölaukauksen Ciné kylässä -tapahtumassa, jossa elokuvat tuotiin olohuoneisiin ympäri Espoota. KeraCiné tuo lauantaina festari-iloa uudelle alueelle Espoossa ja Perhepäivä ihastuttaa pienimpiä. Junior Ciné taas on täysin lapsille ja nuorille suunnattu oma kokonaisuutensa! Monta tapahtumaa, jotka tekevät osallistumisen festivaaleille helpoksi!
 
Espoo Ciné tuo nähtäville laatuelokuvaa ympäri Eurooppaa ja valtavirrasta poiketen. Päivänäytöksillä ja sarjakortilla ei kukkaron nyöriä tarvitse venytellä liikoja ja näin on mahdollisuus nauttia useammasta elokuvasta!
 
Ja hei Frank, ei tarvi odotella Länsimetroa, Kampin ja Tapiolan välillä kulkee ilmainen Ciné-bussi festarivieraille.
 
Odotus on ohi, vamos Cinéilemään!
Anna-Leena Sokka

10 viimeisintä