Logo 2017 ESPOO CINÉ
INTERNATIONAL
FILM FESTIVAL
Junior Ciné
Ec17-blogi
Itsensä löytämistä ja lumoavia maisemia

Itsensä löytämistä ja lumoavia maisemia


Emma VuorinenEspoo Cinén festivaaliassistentti ja joka paikan säätäjä Emma Vuorinen on tämän vuoden ohjelmistossa ihastunut erityisesti kivuliaan koskettaviin kasvutarinoihin, mutkikkaaseen rakkauteen sekä lumoaviin maisemiin. Tässä top5:ssa on myös tärppejä hlbtq-näkökulmasta kiinnostuneille!

Heartstone

Islantilaiseen kalastajakylään sijoittuva elokuva lumoaa ulkomuodollaan ja nuoret näyttelijät sykähdyttävät koskettavilla roolisuorituksillaan.

In the Blood

Millenium-trilogian käsikirjoittajan uutuuselokuva on intiimi ja aidontuntuinen kuvaus hyväosaisten tanskalaisnuorten elämästä. Kesäinen Tanska ihastuttaa ja hahmojen villi elämäntyyli kiehtoo ja kummastuttaa!

Paths

Tämä seesteinen saksalaiselokuva pureutuu pitkän parisuhteen kiemuroihin arkisesti, mutta runollisen kauniisti. Elokuva on aitoudessaan miellyttävää vastapainoa valkokankaalla tavallisesti näytetyille rakkaustarinoille.

Departure

Rehellinen englantilaisdraama ja nuoren miehen kasvutarina, jossa hajonnut ydinperhe pyrkii löytämään tasapainon uudessa elämäntilanteessa.
 

Donkeyote

Dokumentaarinen elokuva ihastuttavasta kolmikosta — miehestä, aasista ja koirasta — jotka matkustavat Espanjasta meren poikki Amerikkaan vaeltamaan. Donkeyote kuvaa päähahmon omalaatuista suhdetta ympäröivään maailmaan ja luontoon mukaansatempaavalla intensiteetillä!

Tapahtuma, johon kannattaa ehdottomasti mennä: KeraCiné

Mikä olisi täydellisempää kuin lyhytelokuvien ja musiikin railakas yhdistelmä!

10 viimeisintä