Logo 2017 ESPOO CINÉ
INTERNATIONAL
FILM FESTIVAL
FI / EN
EC16 Tapahtumat


Keskustelut ja seminaarit

Tiistai 23.8. klo 14.00 - 17.00
Kino Tapiola

Mediakasvatusseminaari

Espoo Cinén mediakasvatusseminaari pureutuu tänä vuonna laajemmin mediakasvatuksen kenttään. Keskiössä on tuttuun tapaan elokuva, jota lähestytään niin mediataiteen kuin pelikasvatuksen
näkökulmasta. Seminaarissa tullaan keskustelemaan elokuvan tuomisesta kouluympäristöön ja sen
kohtaamisesta omana taiteenlajinaan. Esittelyssä myös Cinén levityshanke Wrap!

Tarkka ohjelma löytyy täältä.


Mediakasvatus

Bugs B

Yhteistyössä Doc Lounge Helsinki.
Torstai 25.8. klo 20.00 - 21.30
Espoon kulttuurikeskus, Olohuone

Keskustelutilaisuus: Ruokainnovaatiot ja kestävä Kehitys

Millaiset ruokainnovaatiot aidosti tukevat kestävää kehitystä? Miten satsaus koulutukseen ja ravintoneuvontaan auttavat meitä kohti ympäristöä vähemmän kuormittavaa ruoantuotantoa ja hyönteisfarmeja, sekä lokaalisti että globaalisti? Mikä merkitys nyhtökauralla voi olla globaalin ja kestävään ravinnontuottamiseen?

Muun muassa näistä asioista keskustellaan Olohuoneessa Bugs-dokumentin jälkeen.
Keskustelemassa: Anna Mizrahi (Evira), Samica Sadik (Finsect), Sini Harkki (Greenpeace), Minna Asunmaa (Ruokatietoyhdistys) & Otto Palonen (Entocube), keskustelua johtaa Santtu Vekkeli (Pohjolan Hyönteistalous).
Perjantai 26.8. klo 20.30 - 21.45
Espoon Kulttuurikeskus, Olohuone

Keskustelutilaisuus

Kenelle kuuluvat kaupunkien pyöräilykaistat ja huomioidaanko kaupunkisuunnittelussa tarpeeksi eri ikäryhmien tarpeet? Vuosi 1885 mullisti pyöräilyn naisten osalta, mutta kuka hallitsee satulaa vuonna 2016? Keskustelu Olohuoneessa Fillarilyhärit-näytöksen jälkeen.


Keskustelemassa: Mira Kokko (Pyörällä kaiken ikää -hanke), Marek Salermo (pyöräilyasiantuntija) ja Venla Virkamäki (Hollannin suurlähetystö), keskustelua vetää kunnallispoliitikko & pyöräilyaktivisti Otso Kivekäs.


Berlin to Prague without a Map C