ESPOO CINÉ
INTERNATIONAL
FILM FESTIVAL
FI / EN
Kiki, Love to Love
Kiki, Love to Love
Kiki, Love to Love
Paco León

Kiki, Love to Love
(Kiki, el amor se hace)

Espanja 2016

Espanjankielinen, englanninkielinen tekstitys

102 min

Sallittu yli 16-vuotiaille


Espanjalaishitti kertoo viisi tarinaa ihmisistä, jotka nauttivat - ja kärsivät - astetta epätavallisemmista seksuaalisesta fetisseistä. Yksi syttyy kyynelehtivistä, toinen niistä, joilla on taju kankaalla ja kolmas vasta kimpassa. Tabut tallaantuvat, kun elokuvan himokkaat päähenkilöt vapautuvat ja ryntäävät keskelle Madridin kuuminta kesää etsimään seksuaalista nautintoa sieltä, mistä sitä ikinä uskovatkaan löytävänsä. Maksoi mitä maksoi!
Kotimaassaan Espanjassa supersuosituksi nousseessa suorasukaisessa seksikomediassa ei turhia kursailla. Energinen hyvän mielen elokuva myös naureskelee sille, mitä yhteiskunnassa ylipäätään pidetään normaalina ja mitä ei.
Jenni Ukkonen


Kiki

Ohjaus: Paco León

Kiki, Love to Love on sevillalaisen, Carmina-elokuvistaan tunnetun Paco Leónin (s. 1974) kolmas elokuva. Leon on paitsi elokuvaohjaaja, myös televisioviihteen monipuolinen osaaja: näyttelijä, tuottaja ja ohjaaja. Leonin ensimmäinen pitkä elokuva Carmina o revienta (2012) voitti kotimaassaan valtavasti palkintoja, esitettiin laajasti eri foorumeilla ja sen sanotaan mullistaneen Espanjan audiovisuaalisen kentän. Sen jatko-osa Carmina y amén (2014) ilmestyi kaksi vuotta myöhemmin. Molemmat elokuvista kiertyivät ohjaajan oman äidin, Carmina Barriosin ympärille. "Nuoreksi almodóvariksi" tituleeratun ohjaajan uusin elokuva Kiki nousi keväällä kotimaansa katsojalistojen kärkeen syrjäyttäen Batman vs. Supermanin maan katsotuimpien elokuvien ykköspaikalta.

Käsikirjoitus: Fernando Perez & Paco León
Näyttelijät: Natalia de Molina, Ana Katz, Álex García, Belen Cuesta, Luis Callejo, Paco León
Tuotanto: Álvaro Augustín & Ghislain Barrois / Vértigo Films, Telecinco Cinema, ICAA - Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales
Myynti: Wild Bunch


IMDb

Näytökset