ESPOO CINÉ
INTERNATIONAL
FILM FESTIVAL
Cart Instagram Facebook
Twitter

Etusivu
Koko festivaalin ajan 21.−30.elokuuta 2015
Espoon kulttuurikeskus

olohuone

Festivaalin kohtaamis- ja tapahtumapaikkana toimii Olohuone, jossa yleisö voi tutustua festivaalin ohjelmistoon ja vaihtaa ajatuksia elokuvista kahvikupin äärellä. Olohuoneen parvella on nähtävillä Elävän kuvan museosta vierailulle saapuva still-kuvaaja Malla Hukkasen valokuvanäyttely Valkokankaan sankarit.

Ciné-lounge

Valkokankaan Sankarit

Malla Hukkasen värivalokuvia suomalaisista elokuvateattereista on esillä Olohuoneen parvella.
Näyttely on kunnianosoitus 1-salisten elokuvateatterien pioneerisukupolvelle, ja sen kuvat otettiin vuosituhannen vaihteen tuntumassa. Espoo Cinén Olohuoneessa esillä oleva näyttely on supistettu versio siitä, millä Elävän kuvan museo talvella 2004 aloitti virallisesti näyttelytoimintansa.

taikapuu

Festivaalin kokoontumis- ja tapahtumapaikkana koko tapahtuman ajan toimivassa Olohuoneessa on tänä vuonna villiä nähtävää ja koettavaa. Työtehoseuran Rajamäen toimipisteen floristiopiskelijat päästivät mielikuvituksensa valloilleen ja näyttivät taitonsa. Oivallisena inspiroijana toimi festivaalijulisteen kaunis omenapuu.

Nyt Olohuoneen täyttää Taikapuu, jonka oksistosta löydät mielenkiintoisia hedelmiä ja kaunista käsityötä. Nämä erilaiset antimet vievät ajatuksesi kauas arkipäivästä. Istahda puun alle ja anna mielesi kiipeillä korkeuksiin kukkien ja koristeiden lomaan. Torkahtaminenkin on sallittua - silloinhan voit katsella aivan omia elokuviasi unien matkassa.

Opiskeilijoiden töitä on nähtävillä festivaalin aikana myös Kulttuurikeskuksen aulatiloissa. Lisätietoa Työtehoseurasta www.tts.fi

Teatteri&Tanssi+SirkusEspoon kulttuurikeskusVihreäLankaAINOATapiolaToimii2

Msff 250