ESPOO CINÉ
INTERNATIONAL
FILM FESTIVAL
Cart Instagram Facebook
Twitter

15-events-fi
To 27.8. klo 19.15
Espoon kulttuurikeskus, Louhisali

bikes vs cars

Fillarit valtaavat Tapiolan kun Doc Lounge Helsinki vierailee Espoossa! Espoo Ciné esittää yhteistyössä Doc Lounge Helsingin kanssa dokumenttielokuvan Bikes vs Cars, joka kuvaa autoilijoiden ja pyöräilijöiden käymää taistelua julkisesta tilasta.

Bikes vs cars-4

Bikes vs cars-1
Fillari-ilta alkaa yhteisellä pyöräilyllä klo 18.00 Kampista Narinkkatorilta, josta Helsingin pyöräilijät johdattavat meidät kohti Tapiolaa. Elokuvan jälkeen Espoon ja Helsingin kaupunki- ja liikennesuunnittelusta pyöräilyn näkökulmasta ovat keskustelemassa mm. kaupunginvaltuutettu Otso Kivekäs Helsingin pyöräilijöistä, Helsingin kaupungin pyöräilykoordinaattori Reetta Keisanen, liikenneinsinööri Heini Peltonen Espoon kaupunkisuunnittelusta sekä pyöräilyaktiivi Lari Karreinen Espoosta. Keskustelun moderoi Helsingin sanomien pyöräblogin toimittaja sekä Vuoden pyöräilijä 2013 Teppo Moisio.

Tapahtumassa paikalla ovat myös Pyörien Pyörä, Oh My Juice! ja Puurola. Pyörien pyörä tarjoaa leffaväelle pyörän pikahuoltoja (10€) tai perushuoltoja (70€), ei varauksia, huollot paikan päällä. Maksu kortilla tai käteisellä.

Klo 18.00 tapaaminen Narinkkatorilla
Klo 18.15-19.00 pyöräily Tapiolaan HePon kanssa
Klo 19.15 Bikes vs Cars -elokuvanäytös
Klo 20.45-21.30 Pyörien Helsinki ja autojen Espoo? -keskustelu

Yhteistyössä: Doc Lounge Helsinki

Docpoint banner espoocine 250x250pxEspoon kulttuurikeskusReilu EspooAINOATapiolaToimii2VinokinoEpisodi 250
Msff 250
SoundEngine 250