Elokuvat Liput Muu ohjelma Esityspaikat Info


Eva Eva

Kike Maíllo

Eva

Esitysajat/

Screenings


Trailer


Tiedeinsinööri Alex (Daniel Brühl) palaa kotiseudulleen kymmenen vuoden jälkeen. Hän on tullut viimeistelemään keskenjääneen projektin: ihmislapselta näyttävän robotin. Samalla hän kohtaa myös aiemmin jättämänsä rakastetun, Lanan ja tämän kanssa nyt yhdessä olevan veljensä Davidin. Alex ryhtyy etsimään täydellistä lasta robotin malliksi ja löytää sellaisen Evasta, Lanan ja Davidin tyttärestä. Parhaan esikoisohjauksen Goyalla palkitun Maíllon syviä ajatuksia ja tunteita herättävä scifidraama on kuin espanjalainen versio Spielbergin elokuvasta A.I. - Tekoäly.

Elokuvan kotisivut
Elokuvan Facebook-sivu

Fi-16

It is year 2041. Alex, a young scientist, returns to his home town and starts building a robot that looks like a human child. Looking for the perfect model for his robot, Alex meets Eva, the daughter of his former mistress. This soulful but dark science fiction drama has won numerous awards for its impressive special effects.

Valitettavasti elokuva on jouduttu perumaan festivaalista riippumattomista syistä. Ensimmäisessä näytöksessä (ke 22.8. klo 17.00 Kino Tapiola) elokuvan tilalla esitetään Wes Andersonin Moonrise Kingdom ja toisessa näytöksessä (to 23.8. klo 19.00 Bio Rex Sello 5) Jaime Osorio Márquezin El páramo (The Squad).

Méliès d'Argent -kilpailut/
Méliès d'Argent Competitions
El mundo español

Ohjaus/Director

Kike Maíllo
Käsikirjoitus/Script
Sergi Belbel, Cristina Clemente, Martí Roca & Aintza Serra
Kuvaus/DoP
Arnau Valls Colomer
Leikkaus/Editor
Elena Ruiz
Näyttelijät/Cast
Daniel Brühl, Marta Etura, Alberto Ammann, Claudia Vega, Anne Canovas, Lluís Homar

Espanja, Ranska / Spain, France
2011
94 min

Dialogi: katalaanin- ja espanjankielinen
Tekstitys: englanninkielinen

Dialogue: Catalan & Spanish
Subtitles: English


Näytöksiin jo ostetut liput kelpaavat myös korvaavissa näytöksissä tai liput voi vaihtaa lipunmyyntipisteissä toisiin näytöksiin. Epäselvissä tapauksissa voitte ottaa yhteyttä lipunmyyntiin sähköpostitse boxoffice(at)espoocine.fi.

 
Logo

Erotinviiva

Löydä elokuva

Palkkien rako elokuvasivulla

Anna tähtiä

Rate the film


Keskiarvo:
3.5 / 5
Oma arviosi:- / 5


Samankaltaisia elokuvia

Similar films
Lipun ostaneet ostivat lipun myös

People bought a ticket also for


Eva